Wielkanocna kampania opinii Dreame

Ferwor: 103

102 Komentarz

GX551812 60 Piętro
Odkurzacz Dreame X50 Ultra Complete mam od ponad półtora roku. Zmusił mnie do tego szczeniak, który przynosił do domu piach na sierści i wszędzie odznaczały się jego łapki. Bieganie z odkurzaczem i mopem było dość mocno uciążliwe. Nie nastawiałam się na efekt wow, bo co taki sprzęt może zrobić. Odkurzy, pobieżnie pozmywa podłogi i tyle. Jednak niesamowicie pozytywnie mnie zaskoczył.
Aplikacja bardzo intuicyjna, łatwa w obsłudze. Wszystko ustawiłam bez najmniejszego problemu. Zmapował powierzchnię bardzo szybko. Łatwo można było zaznaczyć powierzchnie danego pomieszczenia.
Robot codziennie rano ustawiony jest na odkurzanie i mopowanie i wracając z pracy mam dom posprzątany. Idealnie daje sobie radę toną sierści od berneńczyka. Ślady po łapkach zniknęły. Na początku miałam mały problem z dojeżdżaniem do listew przypodłogowych, bo ewidentnie się ich "bał" jednak po małej korekcie ustawień nawet tam dojeżdża. Duży pojemnik na wodę sprawia, ze nie trzeba codziennie myśleć o dolaniu wody.
Po tak długim czasie użytkowania stwierdzam, ze jest to na prawdę dobry robot w przystępnej cenie. Jedyny minus (na pewno da się to jakoś ustawić, ale w sumie nie przeszkadza mi to tak bardzo, by się tym teraz zajmować) nie omija nóg suszarki na pranie tylko bardzo chce je przekroczyć. Cóż,  czasami się zawiesi, ale można go odwiesić sterując aplikacją.
Dla mnie bomba. Polecam każdemu

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

LG434082 61 Piętro
Mam robota x50 od tygodnia. To niewątpliwie zakup roku. Nie wyobrażam już sobie życia bez niego. Przy dwójce dzieci, dwóch papuzkach i długich włosach ten robot to spełnienie marzeń i czysty dom jednym kliknięciem. Nazwaliśmy go Mareczek. Mareczek odkurza i mopuje,gdy wychodzimy z domu. Pierwszego dnia wykrył nawet dodatkowego zwierzaka (na zdjęciu). Polecam wszystkim niezdecydowanym

QO078217 62 Piętro
Dreame X50 Ultra Compliere sprawdza się doskonale. Urządzenie jest bardzo ciche, a efekty jego pracy są bardzo dobre - jest bardzo czysto. Robót bez problemu rozpoznaje przeszkody. Bardzo dobrze radzi sobie z sierścią. Aplikacją prosta w obsłudze, intuicyjna. Plus za dodatkowe wyposażenie w zestawie z robotem. Całość ładnie się prezentuje. Jestem baaardzo zadowolona z dokonanego zakupu.

OW703672 63 Piętro
Odkurzacz Dreame h15 pro sprawuje się ogólnie całkiem ok i dobrze radzi sobie z brudem na podłogach ale wylewanie brudnej wody wymieszanej ze wszystkimi śmieciami jest po prostu ohydne Bardzo szkoda że producent nie pomyślał o osobnym pojemniku na brudną wodę i oddzielnym na suche odpady bo takie rozwiązanie byłoby znacznie bardziej higieniczne Dodatkowo samo czyszczenie urządzenia po sprzątaniu trwa trochę za długo co bywa uciążliwe przy codziennym użytkowaniu mimo że sama moc ssania i wygoda prowadzenia sprzętu są na naprawdę wysokim poziomie.

ZK858571 64 Piętro
Zakupiłam niecały miesiąc temu oczyszczacz powietrza Oczyszczacz powietrza Dreame AP10 i ogólnie spełnia swoją funkcję. W momencie wykrycia zapachu (typu zapachy z kuchni, perfumy) momentalnie włącza się, przez co nie są one wyczuwalne w całym mieszkaniu tak jak wcześniej. W ciągu dnia działa bezgłośnie, posiada również tryb nocny. Dodatkowo oczyszczacz posiada funkcję usuwania sierści i kurzu - ogólnie radzi sobie dobrze z tym, ale nie jest rewelacyjna zbiera ten który jest najbliżej, więc jeśli komuś zależy na tej funkcji to postawić go w miejscu gdzie zbiera się najwięcej. Oczyszczaczem można sterować z aplikacji, co jest wygodne i ułatwia korzystanie. Ogólnie polecam w tej cenie jest to dobry sprzęt.

OG439106 65 Piętro
Po koszeniu robotem A1Pro 2000 trawnik wygląda imponująco. Robot spełnienia swoje funkcje choć akumulator wystarcza na ok godzinę koszenie.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i wszystkim, którzy chcą  mieć piękny  trawnik polecam zakup
OG439106 66 Piętro
Po koszeniu robotem A1Pro 2000 trawnik wygląda imponująco. Jestem bardzo zadowolony z zakupu I wszystkim którzy chcą mieć piękny trawnik polecam zakup

UI440907 67 Piętro
Po dłuższym czasie użytkowania mogę śmiało powiedzieć, że zakup Dreamie L20 Ultra był bardzo trafiony. Sprzęt sprawdza się naprawdę dobrze zarówno przy odkurzaniu, jak i mopowaniu – radzi sobie dokładnie i skutecznie. Dużym plusem jest funkcja w aplikacji, która pozwala dostosować siłę ssania oraz poziom namoczenia padów mopujących. Jedynym minusem, który zauważyłam z czasem, jest element, na który mop wjeżdża do stacji – po dłuższym użytkowaniu zaczyna się on wycierać. W efekcie zdarza się, że robot nie trafia idealnie i zostaje przed stacją zamiast poprawnie się zadokować. Mimo tego drobnego mankamentu całościowo jestem bardzo zadowolona z zakupu i zdecydowanie mogę polecić ten model.

Dreame Forum 68 Piętro Inicjator wątku
Kwalifikujący się uczestnicy otrzymają kupon na akcesoria o wartości 200 GBP w ciągu 15 dni roboczych od zakończenia kampanii (30.04). Kupon zostanie przypisany do konta powiązanego z podanym adresem e-mail.

Prosimy upewnić się, że wszystkie podane informacje są poprawne.
Kampania zakończy się 30.04 o godz. 23:59.
HJ972424 69 Piętro
Posiadam robot Dreame L10 PRO. To mój pierwszy robot sprzątający i jestem zadowolona. Posiada dobrą siłę ssania, system rozpoznawania przeszkód dziala zaskakująco dobrze, nie obija się o nogi krzeseł czy zostawione buty; ma spory pojemnik na kurz. Funkcja mopowania jest zaskakująco skuteczna. Jak na pierwszy zakupu polecam. Obsługa w sklepie on-line i realicaja zamówienia wielki plus. Polecam.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy