🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

MK797204 60 Piętro
Dopiero poznajemy się z marką DREAME i zdecydowanie (zaledwie po 3 tygodniach) mogę  powiedzieć, że jest to marka WYMARZONA. ⭐️
Mój robot X50 ultra - inaczej pieszczotliwie nazywany Czyścioszkiem Alek 🥺 jest absolutnie cudowny. Przy 3 psach w domu idealnie daje radę 🦮🐕‍🦺🐩💪🏻
Jestem zakochana w robotach, dlatego teraz najbardziej marzy mi się robot ogrodowy, który pomoże w ,,ogarnianiu” innego podłoża 🍀
Dzięki niemu mój mąż będzie mógł spędzić ze mną więcej czasu 🥂😚😍
Kto wie, bo następny robot tak samo, albo i bardziej zawładnie moim sercem ❤️ i otrzyma imię hmm Strzyżący Tolek? 🤩🏡🍀

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

FO899271 61 Piętro
Pod choinkę zakupiłam urządzenie odkurzająco-mopujace i bardzo mi ułatwia życie codzienne i fajnie by było,  być posiadaczem dobrego urządzenia do stylizacji włosów żeby było szybko i pięknie na wiosnę ⚘️
BL139990 62 Piętro
Nazwa dreame jest adekwatna do życia po ich zakupie 😅😅🥰🥰🥰
BJ336111 63 Piętro
Dreame to jest to. Dziękuję
VC052989 64 Piętro
Dzięki mojemu odkurzaczowi w końcu mam czas dla siebie 💪
PW511681 65 Piętro
W tym pięknym dniu kobiet prosiłabym o odkurzacz sprzątający bardzo by się przydał zapracowanej kobietce i miałabym chwilę na kawkę patrząc jak mi pomaga
YV500419 66 Piętro
Dostałam robota na urodziny. Codziennie, gdy przychodzę z pracy, mówię do niego: "Ok, dreame" i słyszę "I'm here". :-)
PI660007 67 Piętro
Moi kochani odkurzacz Dreame to spełnienie marzeń każdego z nas jest to robot, który dokładnie sprząta za ciebie, wówczas sprzątanie domu robi się bardzo przyjemne .Jego dokładność i moc ssania oraz mopiowanie nadaje harmonii a my możemy z radością odpocząć .Moim marzeniem jest posiadać takie cudenka Dreame z bazą dokująca gdzie sam się czyści .Mam nadzieję że moje marzenie się spełni ❤️
Gabugo 68 Piętro
W dniu święta kobiet ku mojej radości ,
mam nadzieję ,że w moim domu nowa suszarka zagości.
Jestem ostatnio w wielkiej rozterce,
ponieważ moja obecna zmroziła mi serce.
Jej serduszko padło po ciężkim znoju,
i mokra głowa nie daje mi spokoju.
Suszarkę Dreame z wdzięcznością przetestuję,
,za samą szansę serdecznie dziekuję.
XV346910 69 Piętro
Z okazji dnia kobiet chciałbym podarować żonie nowa suszarkę, a że to dreame, to chętnie bym są ją pożyczał

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy