Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

LU498301 59 Piętro
Mam już dwa Dreame 🥰🥰...Być może w niedługim czasie trzeci dołączył do naszej rodziny
XZ958179 60 Piętro
Chciałbym podzielić się niestety mało pozytywnym doświadczeniem z użytkowania odkurzacza Dreame. Sam sprzęt w teorii ma ułatwiać życie, ale w moim przypadku wygląda to zupełnie inaczej.
W ciągu roku urządzenie było już trzykrotnie w naprawie, a obecnie wszystko wskazuje na to, że będę zmuszony oddać je czwarty raz. Problem polega na tym, że z bazy wycieka / tryska woda w momencie, gdy odkurzacz wyjeżdża sprzątać, co jasno wskazuje na wadę, która nie została skutecznie usunięta podczas poprzednich serwisów.
Dodatkowo aplikacja działa niestabilnie – regularnie się rozłącza, co utrudnia normalne korzystanie ze sprzętu i zdalne sterowanie. Trudno mówić o „smart” urządzeniu, gdy podstawowe funkcje zawodzą.
Największy problem to jednak serwis. Każda naprawa oznacza dla mnie brak odkurzacza przez około 2 miesiące, co przy sprzęcie do codziennego sprzątania jest po prostu nieakceptowalne. Wygląda to bardziej na przeciąganie tematu niż realne rozwiązanie usterki.
W tej sytuacji naprawy przestają mieć sens, bo nie usuwają źródła problemu. Sprawa ewidentnie kwalifikuje się do rozwiązania w ramach rękojmi, a nie kolejnych, nieskutecznych prób serwisowych.
Szkoda, bo idea i możliwości sprzętu są naprawdę dobre — ale niezawodność i obsługa posprzedażowa to równie ważna część produktu.
Karpiki 61 Piętro
A ja zamieniłam w tym roku Dysona v15 na dream z30 station.
Oraz Irobota 705 (kupionego w grudniu 2025) na Aqua 10 track i jak dotąd nie żałuję wyboru - obym nigdy nie żałowała 🥰
LN194901 62 Piętro
Moja codzienna historia z Dreame? To historia o tym, jak przestałem martwić się sprzątaniem.
Na dole L20 Ultra robi swoje (te wysuwane mopy to mistrzostwo świata!), a kiedy trzeba odkurzyć samochód, kanapę czy klawiaturę – chwytam Z30. Mając ten zestaw, czuję, że mam pełną kontrolę nad chaosem, a nie odwrotnie. Najlepszy moment dnia? Kiedy L20 wraca do stacji, ja odkładam Z30 na uchwyt, a w domu pachnie czystością.
Dzięki Dreame za te wolne chwile!
oluuu0222 63 Piętro
Kot, 3 latka i natłok pracy przez który brak czasu to idealne połączenie z dreame 😍 od kiedy go mam nareszcie mam chwile dla siebie samej zamiast bieganie z odkurzaczem i mopem ❤️
LT940479 64 Piętro
Odkurzacza używam codziennie bo mam 2 psy. Najpierw rano mam automatyczne odkurzanie o 6:30, a potem wieczorem odkurzanie i mopowanie w trakcie wieczornego spaceru z psami. Dzięki temu wracam do czystego mieszkania.
PT198815 65 Piętro
Mój Dreame ma na imię Franek, mieszka z nami od listopada 2025, jest niezawodny i precyzyjny.Dzieki nie mu mamy więcej czasu dla siebie i swoich bliskich.Nie wyobrażam sobie życia bez Frania 🙂!
WK780835 66 Piętro
Mam odkurzacz Dreame x360 ultra complete od prawie roku. Nie wyobrażam sobie, żeby go nie było.  Jestem bardzo zadowolony. Jednak przy następnej aktualizacji mogłoby zostać poprawione czyszczenie przy krawędziach. Często chowa szczotkę i mops, przez co zostawia co nieco. Ale generalnie. Super. Polecam.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

RG876657 67 Piętro
Super urządzenie, dostałem na prezent w zmienił moje podejście do sprzątania
Klaudia 68 Piętro
Serdecznie polecam robota sprzątającego! Mam więcej czasu dla siebie☺️
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy