【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

ZB659204 60 Piętro
Nasza MOVA zwie się Andrzej 😁 wszyscy członkowie rodziny podziwiają na jak nasz nowy nabytek pięknie mopuje i zarazem odkurza całe mieszkanko 😊
ID883467 61 Piętro
Naszego robota nazwaliśmy Gucio😀 kot wręcz go uwielbia 👌
ZX795218 62 Piętro
Mój robót nazywa się "piguła". Uwielbiam go 😍
DK759944 63 Piętro
Zakup x40 ultra był najlepszą decyzją , podłogi czyste a wolny czas poświęcam rodzinie
WE007969 64 Piętro
Dreame to marka, którą cenię za jakość, innowacyjność i dbałość o detale. Z przyjemnością dołączam do zabawy – może szczęście dziś się uśmiechnie. Pozdrawiam serdecznie cały zespół Dreame! 😁
QF599092 65 Piętro
Po zakupie nie powinienem już sam wstawać i iść do lodówki po piwo. Wystarczy tylko napisać wiadomość do żony albo dzieci i wtedy piwo samo przyjeżdża do mnie dzięki odkurzaczowi. Proszę dodać w kolejnej aktualizacji możliwość wysyłania wiadomości bezpośrednio do odkurzacza.
TQ170662 66 Piętro
Nasza Marysia świetnie sobie radzi przy trzech kotach 🤩
SK602705 67 Piętro
Witamy nową mieszkankę naszego domku -
Luna
UR316315 68 Piętro
Dreame X50 Ultra Complete wymiata 💪
TM555977 69 Piętro
Gdyby nie Dariuszek nie miałabym tak czystych podłóg jak teraz . Mam pieska i kotka , które lubiły pozostawiać swoje łapki na podłodze . Kiedy powiększyła nam się rodzina , dzidzia spędza dużo czasu na podłodze tym bardziej jestem szczęśliwa , że Dariuszek pomaga mi w utrzymywaniu czystości dla mnie i mojej rodziny 🤩

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy