Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

JX208137 60 Piętro
Jak wejść na konkurs
HJ391652 61 Piętro
U mnie sprawdziłby się AP10. Mam  pieski i niestety gubią sierść co wiąże się z alergią. Czyste powietrze + wyłapywanie sierści z większej odległości. Czytelny wyświetlacz. Ogólnie mam już zakupionego dreama. Ale sprawdził się i z chęcią przytulił bym następny model a córce oddałbym swój który bardzo się sprawdził.
WU681853 62 Piętro
Używam od dwóch miesięcy robota mopującego L40 Ultra AE, uważam że jak dla mnie osoby samotnej i seniora to coś wspaniałego.
QH782953 63 Piętro
Mojego robota żona nazwała LUSIA nie powiem - podoba mi się
X50 Ultra
QS405068 64 Piętro
Black Fredry to czas aby cieszyć się nowa zdobyczą
Np kosiarka taki mały bonus
WU681853 65 Piętro
Wiem że firma jest wiarygodna i produkty przedstawione w konkursie,też sprawiły by mi ogromną radość tak samo jak mój L40 Ultra AE😃
HH709458 66 Piętro
Botka dostałam na rocznicę, ucieszyłam się że jest firmą,  która pomaga rodzinom cieszyć się wspólnym życiem w czasach kiedy tempo życia coraz bardziej przyspiesza. Komfort w miejscu gdzie mieszkamy nie powinien być luksusem a codziennością która pomaga nam się zająć tym co naprawdę w życiu się liczy. Gdyby jeszcze było mi dane odetchnąć świeżym czystym powietrzem w tym zanieczyszczonym świecie nie zatrzymam go wyłącznie dla siebie ale podzielę z przyjaciółmi
UX926118 67 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z mojego odkurzacza z funkcjami mycia podłogi.
Marzę o automacie koszącym do ogródka.
VZ345931 68 Piętro
Cooo? To koniec Twojego porannego odkurzania?!” – tak zareagowała moja córka, gdy Dreame przejął mój legendarny rytuał o 8 rano. Od tego momentu wiedziałam, że to sprzęt, który zasługuje na miano game-changera - od  sierpnia posiadam  robota sprzątającego Dreame ultra  i jest  naprawdę wielkie wow .Do zakupu namówił mnie syn - 13 latek ja powiem szczerze nie mialam pojecia o tej marce i nawet nie bylam fanką takich robotów .Lubiłam odkurzać ,serio .
Moja córka zawsze żartowała z mojego „ikonicznego odkurzania o 8 rano” i przesyłała mi śmieszne  memy o sprzątaniu i  głośnym odkurzaniu , gdy wszyscy jeszcze spali. A teraz  chyba trochę  jest zawiedziona ze to koniec pewnej epoki .
Teraz zainteresowała mnie suszarka do włosów Dreame Miracle  i przymierzam sie do jej kupna wlasnie na black friday . Jestem fryzjerką i uwielbiam nowoczesne technologie - od 6 lat uzywam innej znanej marki ale po zakupie robota zainteresowałam sie wlasnie suszarką ktorą zobaczylam kilka dni temu w emailu od Dreame .Tez nie mialam pojecia ze macie taki sprzęt .
Chciałabym przetestować ją w codziennej pracy i zobaczyć, jak sobie radzi no i czy przebije slynnego Dy....ktory naprawdę jest świetny. Ale spodobal mi sie design tej Waszej suszarki ,wyswietlacz i te zapachy hmmm cos nowego ,no i ta  walizka wygląda doslownie  na "bogato "
Mam nadzieję, że właśnie Miracle będzie moim kolejnym “dreame” spełnionym marzeniem.
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

XG895869 69 Piętro
Na #Dreame Black Friday najbardziej bym chciała Dreame AP10 bo posiadam 3 pieski🐶 w domu, a kiedy przychodzi czas na gubienie siersci jest dosłownie wszędzie, nawet w jedzeniu😅.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy