【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

OQ707682 50 Piętro
Życie z psem to masa radości i… trochę brudnych łapek. Dzięki Dreame X50 mogę cieszyć się tym pierwszym, a zapomnieć o tym drugim. Edek szczęśliwy, ja spokojna, a dom zawsze lśni czystością. 🌟🐕

JY867072 51 Piętro
W naszym domu dylemat jest prosty: kto zostawia więcej sierści – pies czy kot? Dreame nie pyta, Dreame sprząta! Gdyby nie ten odkurzacz, nasz dywan już dawno awansowałby na trzecią zwierzynę domową 🤣. Marzę tylko o trybie cichszym niż kocie mruczenie, żeby zwierzaki nie musiały układać planów ewakuacyjnych przy każdym sprzątaniu. Dreame – dzięki Tobie nie muszę wstydzić się przed gośćmi, nawet gdy pies postanowi przejąć dywan!
OQ707682 52 Piętro
Edek, mój młody chart, wprowadził w domu nową tradycję: każdy spacer kończy się dekorowaniem podłogi błotnymi łapkami. Na szczęście Dreame X50 zdążył już awansować na „psiego lokaja” – zawsze sprząta, nigdy nie marudzi! 🎨🐶
MU785304 53 Piętro
Mamy jednego zwierzaka, maltańczyka Atoma. Sierści na szczęście nie zostawia, ale z racji braku kostki codziennie mamy dużo błota w domu, zarówno noszonego przez nas jak i przez psa. Dzięki robotowi sprzątającemu Dreame w końcu odpoczywamy zamiast martwić się codziennie sprzątaniem.
Dodatkowo, kiedy pies zostaje sam mogę użyć kamery w robocie żeby zobaczyć czy wszystko z nim dobrze.
JX264034 54 Piętro
Moje 2 pieski uwielbiają nasz nowy Dreame, śledzą każdy jego ruch🫣
Z Dreame tylko roztocza czyja się niekomfortowo 🤣
PN544159 55 Piętro
Ma dwa yorki na zwykły odkurzacz sie rzucały gryzły musiałem zamykać je w drugim pokoju, od kiedy jest z nami nasz Stefan czyli dreame psy wogóle nie reagują na jego prace on robi swoje a pieski sobie leżą i patrzą jak zgarnia ich włosy.
BV626758 56 Piętro
Jeśli nie masz Dreame to znaczy, że twoim współlokatorem nie jest czarny długowłosy cocker spaniel 🐕‍🦺🖤
HJ489138 57 Piętro
Nasz pinczerek, suczka Lola, szybko przyzwyczaiła się do robota odkurzającego. A to co bym chciał zobaczyć w nowszej wersji to upgrade “wąsów” do zamiatania. Może jakaś szczotka w to miejsce która bardziej by wyczesywała dywany…?
UX629410 58 Piętro
Mój Bejbus ma kolegę do zabawy 😂
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Lukas 59 Piętro
Uwielbiam korzystać z odkurzacza Dreame przy moim labradorze 🐶 – ilość sierści na dywanach i kanapie potrafi być ogromna, a Dreame radzi sobie z tym świetnie 💨✨.
Chętnie zobaczyłabym w przyszłości dodatkową nakładkę do delikatnego odkurzania legowisk i koców dla zwierzaków 🛋️🐾 – byłoby super ułatwienie!
Dziękujemy za przesłanie sugestii! 🧡 Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu, aby mogli ją rozważyć przy przyszłych aktualizacjach aplikacji.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy