Lipcowy konkurs na polskim forum Dreame

Ferwor: 65

73 Komentarz

QM425024 50 Piętro
Ja zaczęłam od niedawna używać mojego Janka bo tak został nazwany kiedy ja działam w kuchni Janek ogarnia łazienkę i przedpokój ułatwia mi codzienne sprzątanie.
MoniaPoz 51 Piętro
Od prawie roku jestem szczęśliwa posiadaczką X40 Ultra, dostałam od męża na rocznicę ślubu. Wiem zwariowane, ale marzyłam o nim od dawna. Dlatego nasz pomocnik nazywa się "Wariat" bo sprząta jak szalony. Żadne M2 nie są mu straszne i sprząta 160m2 na jednej baterii. A za co go cenię najbardziej? Za super działającą appke i różnorodność opcji jakie w niej posiadam, od ilości cyklu, po docisk mopa czy ilość wody zużywanej do mycia. Brakuje mi jedynie opcji ustawienia ilości płynu do mycia, czasami jednak potrzebowałbym więcej płynu gdyż rodzina 2+3 + kot jednak budzi i to strasznie ;)
Z chęcią poznałabym najnowszy model, nie powiem zaintrygowała mnie opcja mycia listew przypodłogowych, a mam ich sporo. Niemniej jednak, po roku użytkowania oceniam x40 Ultra na 11/10, odkąd go mam polubiłam sprzątnie 🤣Ps. Mąż też jest zadowolony, tak bardzo że zrobił specjalne gniazdko, specjalnie dla naszego wariata 🫣. Ostatnio edytował(a) MoniaPoz w dniu 2026-7-23 19:01

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

TU987612 52 Piętro
Moje małżeństwo wisiał na włosku… nooo może nie do końca aż tak, ale jakoś musiała przykuć waszą uwagę!
Urodziłam syna prawie półtora roku temu, mamy owczarka szwajcarskiego i beżowy mikrocement w całym domu. Kłótnie o to kto nie wytarł psu łap kiedy wpuszczał go wieczorem do domu odbywały się właściwie co rano… latem jeszcze pół biedy ale jesienią i zimą… to był horror!!! I potem zjawił się on! Kiedy idziemy spać włączamy tryb cichy i mokre mopowanie, pies śpi z nami na piętrze, rano wstaje i już zapomniałam czym jest mycie całego parteru zanim napiję się pierwszej kawy. Teraz wstaje i jedyne co muszę zrobić to zmienić pieluchę synkowi! Dzięki dreame! Teraz czas na bazę piorącą i zmycie śladów tłustych łapek z kanapy!
FH356989 53 Piętro
Od tygodnia testuję dreame L40 ultra AE i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Domywa większość plam, wraca i poprawia to, co uważa, że nie domył. Moim obowiązkiem jest wylać brudną wodę i dolać czystą. Ma mnóstwo ustawień dzięki którym można zindywidualizować sprzęt pod siebie. Bardzo polecam.
GV746110 54 Piętro
Dreame to mój najlepszy przyjaciel, gdy pracuje w moim domu,lubimy sobie porozmawiać, właściwe to ja mówię a on słucha.....słucha i cicho pracuje. Jest idealny!!!!
EA239263 55 Piętro
Witam wszystkich użytkowników tych nowych i tych starszych ja jestem użytkownikiem od miesiąca bardzo długo zastanawiałam się nad  dreame x50 ultra mąż mi zakupił na prezent i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona spełnia moje wszytkie oczekiwania fajnie odkurza od razu myjąc wszytkie pomieszczenia mam w panelach , nie pozostawia smug i przy dwójce piesków spełnia swoją robotę nie pozostawia sierści więc to jest wielki plus ☺️
Денис 56 Piętro
Sprzęt Dreame sprząta doskonale I szybko co zaoszczędza kupą mojego czasu. Jestem bardzo zadowolony s tej firmy i mogę śmiało poradzić jęm swoim przyjacielem 👍😊
IH022683 57 Piętro
Praca z domu ma swoje plusy, ale ma też minus: siedząc cały dzień przy biurku, widzisz każdy okruch na podłodze. Zamiast skupić się na pracy, w przerwach stale łapałem za miotłę.
Wszystko zmieniło się z zakupem robota Dreame. Puszczam go rano, gdy zaczynam pierwsze spotkania. On cicho myje i odkurza podłogi, zręcznie omijając kable pod biurkiem, a ja mogę w pełni skupić się na swoich zadaniach.
Dzięki Dreame skończyło się sprzątanie w trakcie pracy. Zyskałem czyste mieszkanie bez wysiłku i w końcu mam czas na prawdziwą przerwę na kawę.
ZX096620 58 Piętro
Od dwóch tygodni użytkuję x50 ultra i sprawdza się rewelacyjnie, obsługuje dwa piętra, bez problemu zmienia mapę na prawidłową, śmiało mogę polecić 😎
LP661745 59 Piętro
Dreame X50 to ultra kompan, który pracował na dwa etaty przy mojej przeprowadzce. Świetnie poradził sobie z kurzem i podłoga!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy