💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

KS154725 50 Piętro
Dzień Matki to świetna okazja, żeby podarować mamie coś naprawdę praktycznego. Moim zdaniem produkty Dreame są bardzo dobrym pomysłem na prezent, bo pomagają odciążyć domowników z codziennych obowiązków i dają więcej czasu na wspólne chwile. Najlepszy prezent to taki, który nie tylko cieszy, ale też ułatwia życie — dlatego sprzęt Dreame kojarzy mi się właśnie z troską o mamę i całą rodzinę. W tym wyjątkowym dniu życzę wszystkim mamom dużo zdrowia, spokoju i jak najwięcej powodów do uśmiechu!
YH389006 51 Piętro
Jestem matką dwóch fantastycznych dorosłych już synów. Cudownie jest w spokoju wypić z nimi kawę o synowych już nie wspomnę. Bo to super córki z wyboru ❣️Nie biegać z mopem po domu mieć ten nasz wspólny czas 🥰 który ucieka przez palce 🫡
UU312725 52 Piętro
​O pożytku z maszyny nowej

​Nie już matka w mozole, zgięta w pół przy progu,
Dziękuje niebiosom, a i mnie, a i Bogu.
Bo choć dom w porządku, jakby ręką wzięty,
To już nie od jej trudu, lecz przez sprzęt ten święty.

​Dreame X50, gość to niebyt skromny,
Wymiata wszystkie kąty, czyniąc ład widomy.
Gdy on kurz podejmuje, pracą się nie chwali,
Myśmy przy wspólnej kawie Dzień Matki doczekali.

​Nie złoto, nie klejnoty – czas to dar jest wielki,
Gdy z głowy mamie spadły domowe usterki.
Niechaj więc Dreame sprząta, niechaj się uwija,
A mama w swym spokoju niech nam długo żyje.
YK949355 53 Piętro
Nie ma to jak Dreame, odkurza, mopuje, a co najważniejsze to oszczędza czas. Pozdrowienia dla wszystkich mam.
US042356 54 Piętro
„Dzień Matki to dla mnie czas, kiedy najbardziej doceniam codzienną pomoc i chwile spokoju. Produkty Dreame naprawdę ułatwiają domowe obowiązki, dzięki czemu można poświęcić więcej czasu rodzinie i wspólnym momentom. Najlepszym prezentem dla mamy jest nie tylko piękny upominek, ale też odrobina odpoczynku i uśmiechu każdego dnia ❤️”
Bazoan 55 Piętro
Dziś świętuję jak świętować się powinno..W gronie niesfornych i kochanych dzieci. Nasza Cassandra (Dreame L40) dba o to, aby świętowanie odbywało bez zmartwień o porządek.
DL156425 56 Piętro
Każda mama marzy o chwili dla siebie, a mój Dreame X40 Complete dba o to każdego dnia. ❤️
​Ten robot całkowicie wyręcza mnie w odkurzaniu i mopowaniu, sprzątając dom na błysk. Dzięki niemu po rodzinnym obiedzie nie muszę biegać ze ściereczką – zamiast tego spokojnie piję kawę i spędzam czas z bliskimi.
​To idealny prezent, który daje mamie bezcenny święty spokój i czas na zasłużony relaks!
DL156425 57 Piętro
Każda mama marzy o chwili dla siebie, a mój Dreame X40 Complete dba o to każdego dnia. ❤️
​Ten robot całkowicie wyręcza mnie w odkurzaniu i mopowaniu, sprzątając dom na błysk. Dzięki niemu po rodzinnym obiedzie nie muszę biegać ze ściereczką – zamiast tego spokojnie piję kawę i spędzam czas z bliskimi.
​To idealny prezent, który daje mamie bezcenny święty spokój i czas na zasłużony relaks!
Dzień dobry, dziękujemy za zgłoszenie. Zgodnie z regulaminem konkursu uczestnicy nie mogą zajmować miejsc poprzez wielokrotne komentowanie. Jeśli takie komentarze zajmą zwycięskie miejsce, nagroda zostanie przyznana użytkownikowi z kolejnego uprawnionego miejsca.
DL156425 58 Piętro
QX061363 59 Piętro
Na Dzień Mamy sama zrobiłam sobie prezent kupując L10S Ultra i jest super! Ja zajadam czekoladki, a on dba o podłogę, no czego chcieć więcej? Happy happy happy, mummy is happy!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy