Wielkanocna kampania opinii Dreame

Ferwor: 103

102 Komentarz

UY590802 50 Piętro
Kupiłem ostatnio Dreame X50 Ultra Complete i serio nie spodziewałem się, że aż tak ułatwi mi życie. Największy plus to chyba to, że praktycznie nie muszę się nim zajmować. Sam odkurza, sam mopuje, a po wszystkim wraca do stacji i jeszcze ogarnia się „po robocie”. Wcześniej miałem innego robota i tam jednak trzeba było coś poprawiać, pilnować a tutaj praktycznie o nim zapominam, a podłoga jest ciągle czysta.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

NX493039 51 Piętro
Dreame l50 pro ultra, jak na razie sprawuje się znakomicie. Z początku nie mógł się zdecydować na wjazd pod niskie meble ok. 10cm, ale za drugim razem, po zaznaczeniu stref niskich, wjeżdża i sprząta znakomicie. Chowany lidar to bardzo fajny wynalazek. Ostatnio edytował(a) NX493039 w dniu 2026-4-17 19:36 Ostatnio edytował(a) NX493039 w dniu 2026-4-17 19:37 Ostatnio edytował(a) NX493039 w dniu 2026-4-17 19:53

LW546349 52 Piętro
Dobry uszkodził się uchwyt od trzymania kółka. Chodzi o model l40 ultra. Sprzęt na gwarancji. Gwarancja to obejmie?

Dzień dobry. Przednie koła robota są objęte gwarancją. Możesz zgłosić naprawę, wypełniając formularz na stronie internetowej. LINK:https://dreame-ws.fscloud.com.cn/t/dreameinternational/wss/index.html#/home
QO556144 53 Piętro
Odkurzacz zakupiony jako pomocnik dla mojej mamy. Urządzenie świetnie radzi sobie z codziennym zabrudzeniem oraz sierścią psa. Użytkujemy na płytkach i drewnanych parkietach . Z DREAME dbanie o stan i wygląd podłóg stał się łatwiejszy. Odkurzacz można tak ustawić aby ostatecznie nawet senior poradził sobie z jego obsługą. Zdecydowanie polecam w imieniu swoim i mamy. Ostatnio edytował(a) QO556144 w dniu 2026-4-19 14:57

ManFis 54 Piętro
Robot sprzątający DREAME X50 całkiem dobrze radzi sobie z odkurzaniem i mopowaniem, skutecznie zbiera zabrudzenia. Niestety, ma problemy z tworzeniem map, a aplikacja bywa niedopracowana i czasami działa niestabilnie, co utrudnia codzienne użytkowanie, szczególnie przy większych mieszkaniach i częstym sprzątaniu, wymagając czasem ręcznej ingerencji użytkownika.

KZ035106 55 Piętro
Mój Dreame L10s Ultra Gen 3 to najlepszy  pomocnik. Pierwsze mapowanie przebiegło błyskawicznie, a aplikacja jest bardzo intuicyjna. Robot świetnie radzi sobie z codziennym brudem, a funkcja wysuwanego mopa przy listwach robi ogromną różnicę. Co prawda wysoki próg w łazience okazał się dla niego wyzwaniem, ale omijanie przeszkód AI działa bez zarzutu. Bardzo polecam każdemu, kto chce mieć czyste podłogi bez wysiłku!

Cinek 56 Piętro
Zapomniałem Pinu żeby kamerkę włączyć,jak można zrestartować pin?

Możesz kliknąć ikonę kamera, a następnie kliknąć poniżej opcję „Nie pamiętam kodu aktywacyjnego”. Następnie postępuj zgodnie z wyświetlanymi instrukcjami.
CB076390 57 Piętro
Używam Dreame L40 od około miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Odkurzanie działa bez zarzutu, ale prawdziwym game-changerem jest mopowanie z automatycznym czyszczeniem – szczególnie jeśli ma się psa. Podłogi są realnie czystsze, bez konieczności ciągłego pilnowania robota czy ręcznego mycia mopów. Sprzęt jest wygodny, praktycznie bezobsługowy i naprawdę robi różnicę w codziennym utrzymaniu porządku.

JB483402 58 Piętro
Kupiłem ostatnio robota sprzątającego Dreame X50 i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony. Sprzęt świetnie radzi sobie zarówno z odkurzaniem, jak i mopowaniem — szczególnie na panelach i płytkach widać różnicę. Duży plus za dokładną nawigację, bo robot bez problemu omija przeszkody i dociera do trudno dostępnych miejsc. Aplikacja jest intuicyjna i pozwala łatwo zarządzać sprzątaniem, ustawiać harmonogramy czy wyznaczać strefy. Doceniam też cichą pracę i solidny czas działania na baterii.
Na co dzień naprawdę ułatwia życie i pozwala zaoszczędzić sporo czasu. Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem — moim zdaniem warto.
NT952339 59 Piętro
Odkurzacz Dreame X50 Ultra Complete mam od ponad półtora roku. Zmusił mnie do tego szczeniak, który przynosił do domu piach na sierści i wszędzie odznaczały się jego łapki. Bieganie z odkurzaczem i mopem było dość mocno uciążliwe. Nie nastawiałam się na efekt wow, bo co taki sprzęt może zrobić. Odkurzy, pobieżnie pozmywa podłogi i tyle. Jednak niesamowicie pozytywnie mnie zaskoczył.
Aplikacja bardzo intuicyjna, łatwa w obsłudze. Wszystko ustawiłam bez najmniejszego problemu. Zmapował powierzchnię bardzo szybko. Łatwo można było zaznaczyć powierzchnie danego pomieszczenia.
Robot codziennie rano ustawiony jest na odkurzanie i mopowanie i wracając z pracy mam dom posprzątany. Idealnie daje sobie radę toną sierści od berneńczyka. Ślady po łapkach zniknęły. Na początku miałam mały problem z dojeżdżaniem do listew przypodłogowych, bo ewidentnie się ich "bał" jednak po małej korekcie ustawień nawet tam dojeżdża. Duży pojemnik na wodę sprawia, ze nie trzeba codziennie myśleć o dolaniu wody.
Po tak długim czasie użytkowania stwierdzam, ze jest to na prawdę dobry robot w przystępnej cenie. Jedyny minus (na pewno da się to jakoś ustawić, ale w sumie nie przeszkadza mi to tak bardzo, by się tym teraz zajmować) nie omija nóg suszarki na pranie tylko bardzo chce je przekroczyć. Cóż,  czasami się zawiesi, ale można go odwiesić sterując aplikacją.
Dla mnie bomba. Polecam każdemu

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy