🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

BT758362 50 Piętro
Na Dzień Kobiet życzyłabym sobie powrotu do zdrowia i  pomocnika do prac domowych.Pozdrawiam cieplutko;))))))))
Monika 51 Piętro
DREAME oznacza marzenie
Zycze sobie i Wam by NASZE marzenia, wspaniałych kobiet zawsze się spełniały.
Z marką Dreame:*
RI375439 52 Piętro
Dreame oh dreame co ja bym zrobił żeby ciebie mieć
Klaudia 53 Piętro
Z okazji dnia kobiet marzy mi się odkurzacz Dreame N20 steam - niestety na chwilę obecną nie jest dostępny na stronie, a tu czeka pranie dywanów, sofy i tapicerka w samochodzie, ja nie wiem czy bez niego sobie poradzę😁
IA057056 54 Piętro
Dlaczego chciałabym wygrać robota sprzątającego Dreamy?Bo w moim domu mieszkają 2 koty, pies i ja… a sierść najwyraźniej uważa się za pełnoprawnego domownika 😅Ledwo odkurzę, a już po chwili wygląda to tak, jakby futrzasta ekipa zrobiła imprezę bez mojej zgody. Dlatego robot Dreamy byłby u mnie prawdziwym bohaterem – walczyłby dzielnie z sierścią, podczas gdy ja mogłabym spokojnie głaskać sprawców całego zamieszania 🐾Wyobrażam to sobie tak: ja z kawą na kanapie, a robot dzielnie walczy z kurzem, sierścią i tajemniczymi paprochami, które pojawiają się w domu szybciej niż powiadomienia w telefonie.Obiecuję, że jeśli do mnie trafi, będzie najbardziej zapracowanym (i docenianym) członkiem naszego domu! Ostatnio edytował(a) IA057056 w dniu 2026-3-9 20:45
KX141730 55 Piętro
Odkurzacze dreame świetnie działają
SW103201 56 Piętro
Dream jest wspaniała marka, która pomaga w codziennym życiu. Mam córkę która chodzi i wszędzie po sobie zostawia klejąca podłogę. Cieszę się, że mam dream, który sam myje podłogę oraz ręcznego dream mova do mycia podłogi. Nie wyobrażam sobie życia bez nich. Bardzo ułatwiają mi życie, gdyby była możliwość kupiłabym jeszcze jednego dream jeżdżącego na górę. Nawet moja córka myje podłogę ręcznym mova;) .
YZ781904 57 Piętro
Z okazji dnia kobiet chciałabym mieć więcej czasu dla siebie a dzięki urządzeniom Dreame jest to możliwe ponieważ bardzo ułatwiają pracę i utrzymanie porządku
Piro 58 Piętro
Z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet postanowiłam spróbować swoich sił w konkursie, bo od dawna marzę o jednej konkretnej suszarce do włosów – DREAME Air Styler Pro Złoty Suszarko-lokówka. ✨

To nie jest zwykła suszarka – ma super moc, chroni włosy przed wysoką temperaturą i sprawia, że każda stylizacja wygląda jak z salonu fryzjerskiego. 💇‍♀️

Chyba w końcu nadszedł moment, żeby spróbować ją zdobyć! Trzymajcie za mnie kciuki, żeby się udało. 💛
IV307555 59 Piętro
Jakiś czas temu, i nie na Temu 🙃, kupiłem mojej Żonie Dream X50  Ultra Complete, aby mogła cieszyć się poranną kawką. W obecnej chwili poważnie zastanawiam się nad zakupem X60 Ultra dla mojej Córki. Myślę, że moje Kobiety są warte tego, aby ktoś odwalał ten „epizod czyszczący połączony z sobotnim rytuałem sprzątania”. Do tej pory wykonawcą tego byłem ja. Dzięki Dream za wyswobodzeniem 🙂

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy