konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

BN889951 50 Piętro
Robocik i pies w domu to idealne połączenie. Dzięki niemu nie ma kłopotu z sierścią na podłodze. Polecam.
AQ983908 51 Piętro
Hmmm byłem bardzo zadowolony ze swojego x40 ultra niestety po aktualizacjach jakieś 5 miesięcy zaczął świrować aż nagle padła szczotka główna,  silnik nie opuszczał sie na podłogę,  po naprawie gwarancyjnej znowu coś nie działał poprawnie. Po zgłoszeniu drugiej reklamacji okazało się że naprawa nie jest możliwa i leci do mnie nowy x40 ultra complete , z niecierpliwością czekam aż będzie gotowy do odebrania 😁
QJ184603 52 Piętro
Super sprzęt użytkowany 3 lata
polecam !!!
BR644807 53 Piętro
Sprzęt pomógł mi być bardziej mamą. Zamiast sprzątać. Spędzam czas z córką.
ST966262 54 Piętro
Mam używam X40 Ultra i jest mega
FC423296 55 Piętro
Absolutna rewelacja!w końcu sprzęt,który nie obija się o przeszkody oby tak dalej. Pozdrawiam
KE516861 56 Piętro
Kiedy córka nie odbiera telefonu, robot Dreamy do niej jedzie i możemy porozmawiać 😂
MK591908 57 Piętro
Gdy jest dzień sprzątania, odpalam mojego super starego, który automatycznie mopuje i odkurza podłogi. Ja w tym czasie zajmuje się myciem okien i przetarciem kurzy z mebli oszczędzając połowę czasu. Zazwyczaj kończymy w podobnym momencie, on grzecznie wracając do siebie, a ja uśmiechając się z błyszczącego domu.
NV668304 58 Piętro
Jasne! Oto **bardziej dynamiczna, żywsza i energiczna** wersja Twojego posta — wciąż marketingowa, ale z mocniejszym tempem:

---

### ⚡️ Inteligentna wygoda w ruchu! Dreame X50 i Matrix 10 Ultra na dwóch piętrach

Od kiedy w moim domu pojawiły się **Dreame X50** i **Matrix 10 Ultra**, sprzątanie wskoczyło na zupełnie nowy poziom. Dwa roboty, dwa piętra i… totalny porządek bez mojego udziału.  

Tak, **każdy z nich działa na swoim piętrze** — i robi to z taką precyzją, jakby walczyli o tytuł najlepszego zawodnika sezonu.

- **Dreame X50** pędzi przez pomieszczenia i zagląda tam, gdzie ja nawet nie pomyślałabym zajrzeć. Zero kurzu, zero kompromisów — po prostu perfekcja w akcji.  
- **Matrix 10 Ultra** na drugim piętrze robi swoje show: myje, dopasowuje moc, zostawia podłogi błyszczące jak nowe.  

To jest właśnie ta **inteligentna wygoda**, za którą uwielbiam Dreame. Dom sprząta się sam, a ja mogę skupić się na tym, co naprawdę ważne.

👉 Jeśli chcesz poczuć różnicę w codziennym rytmie — ten duet robi robotę. I to szybka!
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!
VK803484 59 Piętro
Posiadam dwa urządzenia tej marki i jestem z nich bardzo zadowolona i zamierzam kupić trzeci.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy