Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

EO610300 49 Piętro
robot nie wytrzymal 1.5 roku nie dokuje sie i nie pobiera detergentu pozdrawiam
WB873932 50 Piętro
Mój pierwszy robot i jestem zachwycona.To był prezent świąteczny który zrobiliśmy sobie wspólnie z partnerem i to był jeden z najlepszych pomysłów.A koty...
ZD810665 51 Piętro
Witam mam czwórkę dzieci w domu i psa małego z włosami i powiem tak codziennie rano myślę jak dobrze że mam dreme x50 ultra ponieważ codzienne sprzątanie i mopowanie to stracony czas ,a dreme robi to wszystko za mnie i za żonę najśmieszniejsze jest jak nasza córeczka półtora roczna nie raz dostanie jogurt i cała się umaże wiadomo jak to dziecko i wiadomo że spadnie też na podłogę wtedy dreme wkracza do akcji chwila moment i posprzątane jesteśmy naprawdę zadowoleni z produktu obecnie zastanawiamy się nad kupnem drugiego na górę pozdrawiamy firmę dreme i dziękujemy 😊
IS984358 52 Piętro
Kiedy wracam do domu to pewien jestem jednej rzeczy, że nigdy nie usłyszę od ukochanej żebym wziął się za odkurzanie czy mycie podłogi 😎 dzięki Dreame
IQ608358 53 Piętro
Serio mam tracić czas na pisanie czegokolwiek żeby EWENTUALNIE otrzymać torbę? 🤦🏼
EB349637 54 Piętro
Robot bardzo pomaga pracuje bardzo często, co przy domu tymczasowym dla masy zwierzaków jest bardzo pomocne. Mamy więcej czasu na pomoc dla zwierząt, oprucz jednego incydentu (kupa) podłoga wyczyszczona idealnie ale robót też do czyszczenia
BR644807 55 Piętro
Sprzątanie podczas spacerów - idealne rozwiązanie
SO678803 56 Piętro
Wprost i bez ogródek, cieszę się ze mam robota od was. Wielokrotnie nagle dowiadywałem się że za godzinę czy dwie mam gości. Dom duży, gdzie kurze zetrzeć, poukładać, pozbierać rzeczy z podłogi i jeszcze odkurzać czy myć podłogę. Polecenie do Google home żeby odkurzył i miłował po kolei pomieszczenia w których jestem niejednokrotnie uratowały mi sytuację. Zawsze czysto i pachnąco. Wspaniale że jesteście / wcześniej miałem Xiaomi i roombe, żadne nie dorównuje funkcjonalnością
WU945469 57 Piętro
U mnie jak na razie wszystko jest na dobrej drodze, jeszcze nie zbuntował się, a przejście z mapy do map i tworzenie nowych nie stwarza kłopotu. Robot u mnie działa bez zarzutów już od dwóch lat.
SO678803 58 Piętro
Wprost i bez ogródek, cieszę się ze mam robota od was. Wielokrotnie nagle dowiadywałem się że za godzinę czy dwie mam gości. Dom duży, gdzie kurze zetrzeć, poukładać, pozbierać rzeczy z podłogi i jeszcze odkurzać czy myć podłogę. Polecenie do Google home żeby odkurzył i miłował po kolei pomieszczenia w których jestem niejednokrotnie uratowały mi sytuację. Zawsze czysto i pachnąco. Wspaniale że jesteście / wcześniej miałem Xiaomi i roombe, żadne nie dorównuje funkcjonalnością
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy