【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

MJ324941 50 Piętro
Kiedy pojawiła się Grażynka w moim domu koleżanka powiedziała ,, Ooo to teraz będziesz już tylko leżeć 😄"
Odpowiedziałam : ,,Zawsze leżałam, ale ktoś musi sprzatac"
GL803243 51 Piętro
Dzięki mojemu Czyściochowi (ponieważ tak nazwałam mojego najlepszego od niedawna przyjaciela) mam o wiele więcej czasu….na odpoczynek. Kiedy ja spełniam swoje pasje lub po prostu jestem na zakupach, moj czyścioszek ogarnie za mnie całą podłogę, a dodatkowa opcja jaka jest zdalne sterowanie i podglad na kamerach pomaga mi zerknąć co pozostali domownicy robią w domu jak mnie nie ma (🤣🙈) ale to już moja czysta tajemnica
AX901291 52 Piętro
Nasz dreami to czyścioch
OF451445 53 Piętro
Chyba noszę głowę za wysoko 🤪 bo nazwałem swojego robota „Janem”. Jan jest rewelacyjny, odkurza i mopuje. I nie dyskutuje ze mną czy musi to robić czy nie.
LM850412 54 Piętro
Nasz robot nazwaliśmy Goeorge 😊 Jest to nasz drugi odkurzacz ale szczerze beż porównania z poprzednim 《bardzo znana marka》 perfekcyjnie sprząta... 💫 jeden wielki błysk. Z całego serdzuka polecamy FIRME DREAME
QY711214 55 Piętro
DREAME w Akcji

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

RY250322 56 Piętro
Mój pomocnik nazywa się Franio i za żadne pieniądze go bym nie oddała moje cudeńko jest nie zawodne , odciąża mnie od zmiatania i mycia polecam go każdemu znajomemu to był w 100% dobry wybór.

CH597165 57 Piętro
Dzień dobry, od roku jestem szczęśliwą posiadaczką robota koszącego, mój trawnik wygląda jak w Central Parku te równe pasy skoszonej trawy są tak piękne i czyste że każdy zwraca uwagę na piękno trawnika😍😍😍😍 Sam widok wystarczył  że kilka osób już zaopatrzyło się w robota.
RY250322 58 Piętro
Franio w akcji niech mi ktoś powie że nie jest boski .Czy nie jest śliczny i przede wszystkim nie zawodny mój przyjaciel do zadań specjalnych .Miałam wcześniej odkurzacz innej firmy ale on się nie umywa do tego ten jest cichy ,dokładny w trakcie odkurzania i mycia .Więc polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia nad kupnem jest warty każdych pieniędzy.

MT650374 59 Piętro
Bardzo podoba mi się jak rozbudowane jest i przemyślane oprogramowanie robota Dreame. Mój sprząta dzień, w dzień prawie 100m2. Drobna wskazówka, może kiedyś zostanie dodana możliwość kolejkowania zadań/pokoi do sprzątania w trakcie już trwającego sprzątania.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy