Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

TY140704 50 Piętro
I ja jestem bardzo zadowolona z Drime  robota samo jezdnego jest mega sprząta i miłuje a ja w tym czasie spędzam czas w ogradzie
KC833090 51 Piętro
Przekonałam się że Marka Dreame ułatwia życie, zyskujesz czas i porządek Bardzo polecam.
Ja nie wiem jak mogłem żyć bez niego xD

NS751168 52 Piętro
Posiada urządzenie sprzątające d10s. Jest to bardzo dobre urządzenie, dobrze odkurza i czyści.
Bateria jak do tej pory bardzo dobrze trzyma prąd.
Urządzenie bardzo dobrze odnajduje się w pomieszczeniach, nie gubi się....
Bardzo dobre urządzenie
IS473576 53 Piętro
Nowy dreame Aqua roller to cudo 😍
ER139737 54 Piętro
Jestem mega zadowolony z mojego Dreame, ma problemy z wyjściem z progu i wariuje, ale pomocy nie potrzebuje  
CJ237609 55 Piętro
Świetny sprzęt jestem mega zadowolony ze swojego odkurzacza z funkcją mopowania.  Zakup strzał w dziesiątkę czyściutko bez żadnego wysiłku.
Martwy 56 Piętro
Ja posiadam Dreame x40 ultra I jestem bardzo zadowolony.
NP601777 57 Piętro
Wielką niespodzianką, gabarytowo i nie tylko był prezent pod choinkę i robot.Nie byłam przekonana do tego urządzenia, bo kto lepiej odkurzy niż ja.Teraz nie oddałabym go,za żadne pieniądze. Marzy mi się kosiarka,która sama kosi,a ja w tym czasie piję kawę na tarasie,spoglądając jak mój trawnik pięknieje w oczach,bez mojego wysiłku i ciągłej walki z kablami i przedłużaczami.
UR776909 58 Piętro
Anna
Mam już robota sprzątającego w domu a teraz najbardziej pożądana z Black Fridey jest kosiarka choć teraz już nie sezon ale od wiosny się przyda a ja będę mogła zamieszczać swoje filmiki i relacje z testowania moich ulubionych sprzedawców domowych 😘
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

WW776532 59 Piętro
Najbardziej chciałabym wygrać robota sprzątającego do mojego domu. Mam już jednego i jest moim suuuuper pomocnikiem na parterze. Na piętro chciałabym drugą sztukę, aby nie przenosić mojego suuuuper pomocnika 🙂

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy