Dreame wydarzenie: Dom z pupilami

Ferwor: 153

232 Komentarz

EL753051 40 Piętro
Tak to świetne rozwiązanie przy dzisiejszym trybie życia.  Masz więcej czasu na swoje przyjemności gdy sprzata ten mały cudak 😁
Dziękujemy za uznanie! 🧡

TI899023 41 Piętro
Świetny konkurs! Mam w domu dwa dreame, niestety zwierząt brak.
FD914252 42 Piętro
Oto Szajba – nasza rodzinna specjalistka od chaosu i błotnych eksperymentów. Nie, to żaden z tych dużych psów. To tam mała słodka czarna terierka 🤩
Jej imię nie wzięło się znikąd. Szajba to mistrzyni testowania cierpliwości nas - swoich ludzkich rodziców i oczywiście – możliwości naszego robota sprzątającego Dreame 🫧
Zanim wyszliśmy z gromadą na spacer, klasycznie włączyłam Dreame, żeby w spokoju ogarnął dom.
PS Tutaj cieszę się, że robot nie posiada jeszcze funkcji mowy, bo jego komentarz na cały bałagan jaki zostawiliśmy byłby.. tu już wam pozwolę wstawić własną interpretacje 🙈
Wracając do psich pomysłów - Szajba gdy ujrzała jezioro, zatrzymała się, a jej oczy zapłonęły 🔥 tak samo jak oczy mamuśki na widok nowego Dreame Aqua10 Ultra Rollera Complete.
Nasza słodka psina spojrzała na Pimpka, Huga a potem na Luisa i pobiegła prosto do jeziora. Efekt? Wodne akrobacje, błotne spa i powrót w stylu „zobaczymy, czy robot da radę i czy mamy wystarczająco melisy w domu dla mamy💦
Na szczęście Dreame zdał test celująco i na szczęście nie złożył wypowiedzenia ani się na nas nie obraził. Nie wyobrażam sobie posprzątać tego wszystkiego tak dobrze jak zrobił to Dreame.
Błoto zniknęło szybciej niż Szajba zdążyła znów coś wymyślić 💡🐶
Zapraszamy do opublikowania swojego wpisu również w module konkursowym! ✨ Instrukcja publikacji znajduje się w przypiętym komentarzu pod tym postem. 📌

Dziękujemy za podzielenie się!

WW426722 43 Piętro
Dreame h15 pro heat posiadam od 7dni jestem bardzo zadowolona bo ładnie myje mój gres polerowany przy dwóch kotelach siersc ślady paputow, jedzonko 😁🤣kto ma ten wie.Minus to taki ze zostawia wodę we fugach   aplikacja w trybie indywidualnym mogła by mieć minimalne dozowanie wody.A  i inne tryby przy tak zaawansowanym urządzeniu powinny mieć możliwość zmiany ustawień. Ale to nie zmienia faktu że jestem bardzo zadowolona. Poleciła mi go córka która ma h14 dual. Wcześniej myłam karcherem Ale dreame wymiata 🤔😁😀

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Zapraszamy do opublikowania swojego wpisu również w module konkursowym! ✨ Instrukcja publikacji znajduje się w przypiętym komentarzu pod tym postem. 📌

BE423177 44 Piętro
Jest wspaniały Cichy i szaleje wtedy gdy go potrzebuje aby posprzątał po moich wspaniałych pupilach owczarka niemieckiego,i amstaffa co szaleją po domu ile się da oraz po nas którzy 🤪 pracują i uczą się i jak zawsze tego czasu jest mało więc na wspaniały 🤖 wszystko zrobi co może aby było czysto i przyjemnie w domu 🤖🤖🤖🤖

DY325690 45 Piętro
Od dwóch lat jestem szczęśliwą posiadaczką dreame l10s ultra. Od miesiąca zakochał się w nim nasz pudełek. Używa go jako środek transportu🤣 i nie chce z niego schodzić 🤭

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Mariopolska 46 Piętro
Nie tutaj wyrzucajcie te posty 🙄
Dziękujemy za zwrócenie uwagi innym użytkownikom.

Devmeister 47 Piętro
Trzymam kciuki 🫶
UC602487 48 Piętro
Polecam odkurzacz dream
Dziękujemy za uznanie!

SF526871 49 Piętro
Gdy Dreamy sprząta — aż miło patrzeć,
wiruje, błyszczy, nie sposób zastrzec!
Z kurzem walczy jak bohater z bajki,
a ja z pupilami — śmiech i fikołajki!

On świszcze, miga, robi porządki,
a my w tym czasie — figle i żądki!
Bo gdy Dreamy w domu działa,
radość wszędzie się rozsiała 😃
Dziękujemy za uznanie!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy