【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

MH383766 40 Piętro
Moja kotka Oliweczka od zawsze patrzyła na odkurzacze z wielką podejrzliwością 😼. Gdy w domu pojawił się nasz pierwszy Xiaomi, przez długie lata traktowała go jak wroga publicznego numer jeden. Teraz, kiedy mamy Dreame L20 Ultra, Oliweczka zmieniła taktykę – udaje, że go w ogóle nie widzi 🙈. Czasem wręcz kładzie się obok niego jakby chciała powiedzieć: „Nie ruszam się, to może on też mnie nie zauważy!”. Wygląda to tak, jakby zawarła z nim cichy pakt o nieagresji. A nasz stary Xiaomi? Nadal wiernie służy naszym znajomym – i pewnie też ma swoją kocią historię do opowiedzenia 🐾
BM449716 41 Piętro
Mój pies zostawia sierść dosłownie wszędzie 🐶💨, a sprzątanie to czasem prawdziwe wyzwanie. Na szczęście produkty Dreame bardzo ułatwiają mi utrzymanie domu w czystości, dzięki czemu mogę więcej czasu spędzać na zabawie i spacerach z moim pupilem 🐾💛. Chciałbym/chciałabym też zobaczyć w Dreame jeszcze skuteczniejsze funkcje do usuwania sierści, które pomogłyby lepiej chronić nasze zwierzęta i dom.
Dziękujemy za przesłanie sugestii! 🧡 Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu, aby mogli ją rozważyć przy przyszłych aktualizacjach aplikacji.

NQ027682 42 Piętro
Mòj kot przy pierwszych odpalenia dream traktował go jak super zabawkę do  zabawy.
Najbardziej przypadło go gustu wysuwane ramie z miotełką.

Że to ramie się chowa i wyjeżdża to można było na coś polować 😂😂😂
LE313221 43 Piętro
Będąc kilka miesięcy po porodzie zastanawiam się czasem czy sierść fruwająca po podłodze należy do psa, kota czy mnie 😅 Odkurzaczowi Dreame to bez różnicy - sprząta dokładnie każdą sierść, a ja mogę w tym czasie zająć się dzieckiem. Układ idealny 😊
MM582577 44 Piętro
Świetny robot sprzątający i myjący. Wjeżdża i zagląda pod meble, umyje wszystkie  narożniki. Po sprzątaniu i myciu sam się opróżni ze śmieci a następnie umyje i wysuszy mopy. Świetna maszyna 👍
UH300708 45 Piętro
Zwierzęta to członkowie rodziny, a sierść na dywanie to tylko mała cena za tę miłość ❤️🐾. Dreame pomaga mi utrzymać porządek i jednocześnie dba o to, żeby dom był bezpieczny i czysty dla mojej ekipy na czterech łapkach. Chciałabym, żeby kolejne modele były jeszcze bardziej ‘pet friendly’, np. z filtrami neutralizującymi zapachy.
YI303956 46 Piętro
Dobry odkurzacz to przyjaciel każdego psiarza, a ten model Dreambot to już nasz członek rodziny ! Jest cichy dzięki czemu pies zaczął się wysypiać kiedyś na dźwięk odkurzacza pies robil salto za kanapę a przy Dreme ? Chrapie obok!
Aaa i wielkie podziękowania dla Dreame za wspaniałe zdjęcia śpiącego pieska oznaczonego jako przeszkoda miło dostać takie foto podczas nieobecności w domu ! Na pochwałę zasługuje również opcja samoczyszcząca mopa ! W końcu czuję że nie jestem w tym wszystkim sama

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Domek 47 Piętro
Mój nowy robot właśnie skończył swoje pierwsze sprzątanie. Piesek był na samym początku zdezorientowany, trochę zestresowany, ale już po chwili zaakceptował robota. Ma on świetne funkcje omijania pupili i robienia im zdjęć. Dawno się tak nie naśmialam, jak po skończonym sprzątaniu oglądałam zdjęcia, które zrobił. Zwłaszcza to jak razem z moim psem zaglądamy w progu pokoju jak sobie radzi nasz nowy nabytek
TK456234 48 Piętro
Nasza przygoda z Dreame rozpoczęła się w lipcu ubiegłego roku 🙂. Od kiedy zagościł w moim domu utrzymanie porządku stało się o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze 🤗. Na początku moja Inka 🐶 obawiała się jak do niej podjeżdżał, obserwując 👀  ją, ale przez te wspólne miesiące, które razem spędziliśmy, wiele się zmieniło i zdarza jej się nawet za nim podążać i „oceniać” jego pracę 😎. Dzięki Dreame więcej czasu możemy spędzać na wspólnych spacerach 🐾🦮🚶 a po powrocie do domu cieszyć się odkurzonymi dywanami oraz odkurzoną i umytą podłogą. Z perspektywy czasu widzę ogromną różnicę w czasie poświęconym na utrzymanie czystości w domu. Mój ubiegłoroczny zakup oceniam jako jeden z lepszych. Odkurzacz działa bez żadnych problemów, łatwo utrzymać go w czystości, nie zawiesza się. Na duży plus jest również to, że „mówi” w języku polskim 🤩 a dodatkowo umożliwia mi podglądanie 🔎 Inki 🐶w czasie kiedy jestem w pracy 😎. Gdybym drugi raz miała dokonać wyboru również postawiłabym na Dreame 🙂. Razem z Inką 🐶 polecamy go wszystkim niezdecydowanym 👌. Warto również wspomnieć, że dzięki naszej rekomendacji zakupu dokonali znajomi, zarówno Ci, którzy posiadają zwierzęta, jak i Ci, którzy chcieli sobie ułatwić sprzątanie. Dziękujemy!
ZU344659 49 Piętro
Mamy Alaskana Malamuta wiec siersci sporo od kiedy mamy dreame nie ma problemow daje cudownie rade ..duża pomoc .
Godne polecenia

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy