【Zakończone】📢 Konkurs na opinie i doświadczenia z produktami

Ferwor: 66

89 Komentarz

AO356630 40 Piętro
Dzięki urządzeniu L10s Ultra Gen 2 sprzątanie stało się znacznie lepsze i szybsze – odkąd je mam, nie widzę już ani psiej, ani kociej sierści w domu, a moja niezawodna pomocnica nazywa się Marlenk.
VK804475 41 Piętro
Posiadam Dreame D10s Pro i już od dwóch lat nie wiem co to znaczy odkurzanie. Wracam z pracy i już jest czysto. Naprawdę mega oszczędność czasu.
SV684853 42 Piętro
H15 pro - gorąco polecam !!!
LR398982 43 Piętro
Witam mam pytanie 29 sierpnia czyli 2 dni temu przyszedł mój zakupiony dreame l10s pro 2gen, po wszystkich czynnościach montażu przyszła próba na mycie podłóg i co się okazało że mimo ustawienia go na lekko suchy mop rozlewa dużo wody a po płukaniu mopów i dalszemu myciu mopy są bardzo mokre panele są zalane wodą  nie wiem dlaczego tak się dzieje dzisiaj zaobserwowałam że krople wody w pierwszej części mycia wylatują z wlotu automatycznego uzupełniania wody ale gdy wraca do bazy i płucze mopy są bardzo mokre tak jakby nie wyciągnął nadmiaru wody z mopa, czy trzeba go reklamować czy jest coś co może robię nie tak
Cześć, proszę zapoznać się z FAQ-16: P: Dlaczego na podłodze pojawia się tak wiele plam po wodzie po umyciu podłogi przez robota? : https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&...

DC484473 44 Piętro
Wszystko śmiga, na chwila obecną jestem zadowolony. Pozdrawiam
WX043545 45 Piętro
Dreame Bot F9 Pro polaczenie z wi-fi 5G czy jest możliwe ,cz tylko 2,4G
OJ098493 46 Piętro
Dreame L10s nie jest zwykłym robotem sprzątającym. To istota z innego wymiaru, która przybyła, żeby zjeść kurz, uratować moje skarpetki spod łóżka i zostać moim duchowym przewodnikiem. Kiedy pierwszy raz się uruchomił, zgasło światło, lodówka powiedziała ‘dziękuję’, a mój kot zaczął go szanować. Od tamtej pory ja już nie sprzątam – ja obserwuję czystość. Polecam każdemu, kto czuje, że mop to przeżytek, a cywilizacja powinna zacząć się od nowa – z Dreame jako królem.
OJ098493 47 Piętro
Świetny robot sprzątający – moc ssania robi wrażenie, dobrze radzi sobie zarówno na panelach, jak i dywanach. Mopowanie też na plus, zostawia podłogę naprawdę czystą. Aplikacja jest intuicyjna, można ustawić mapy pokoi i strefy zakazane. Zdecydowanie ułatwia życie i oszczędza mnóstwo czasu. W tej cenie trudno znaleźć coś lepszego
DI996240 48 Piętro
Witam, dołączam do grona posiadaczy D20 pro. Odkurzacz jest chyba jedynym na rynku, który wjeżdża na bardzo grube dywany.
QN378329 49 Piętro
Jesteśmy od niedawna użytkownikami L10s i jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy. W naszej rodzinie został nazwany "czyściuś" i fajnie z nami rezonuje. Poznał już każdy pokój i każdy zakamarek. Sprząta cicho, szybko i dokładnie. Mopuje pozostawiając podłogę czysta i lśniącą. Fajnie wpisuje się w otoczenie mieszkania i świetnie sobie radzi z niewielkimi progami oraz nie boi się wjeżdżać pod łóżko czy inne meble, odważny gość. Polecamy i fajnie mieć takiego przyjaciela od "brudnej roboty "  w domku.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy