【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

RI343296 40 Piętro

"Dreame L40 to świetny wybór! Zaskoczył mnie swoją dokładnością sprzątania i cichą pracą. Bardzo dobrze radzi sobie z sierścią, kurzem i okruchami – nawet w trudno dostępnych miejscach. Mapowanie pomieszczeń działa precyzyjnie, a aplikacja jest intuicyjna i prosta w obsłudze. Duży plus za funkcję mopowania – podłogi są naprawdę odświeżone. Idealny pomocnik na co dzień, oszczędza mnóstwo czasu. 😁

JS680337 41 Piętro
Mam to cudo L40 Ultra juz prawie rok i zastanawiam sie jak ja mogłam funkcjonować bez niego wcześniej. Life saver !!!
JS680337 42 Piętro
Najlepiej wydane pieniądze. Zamiast stresować sie ze znowu nie zdążę umyć podłogę, że dzieci "znowu" brudzą poprostu odpalam dream i jedno zmarwienie mniej.
XD240847 43 Piętro
Gdy podłogi i dywany brudne – Dreame X40 Ultra wkracza do akcji.
Ja chilluję, on ogarnia.
Najlepszy duet do walki z codziennym chaosem!
🚀 Inteligentny, dokładny i zawsze o krok przede mną.
Z takim wsparciem nawet bałagan wygląda stylowo.
#DreameX40Ultra #RobotDoZadańSpecjalnych #SprzątaZaMnie #SmartHome #DreameKontraChaos

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

EP250596 44 Piętro
Nie żałuję ani trochę zakupu, robi mega robotę, teraz czas na drugi dla rodziców
OF033777 45 Piętro
Mam robota X40, jest super, odkurza i myje za nas od listopada 2024r. Jedyny mankament to to, że trzeba go przenosić na piętro 😉. Poza tym rewelacja, na jednym ładowaniu ogarnia cały parter ponad 200m2
HH759442 46 Piętro
Z naszego X50 Ultra największy fun mają nasze koty. Jeden uparcie siada na nim i klepie łapa w przyciski żeby uruchomić a drugi poluje na obracającą się szczotkę… z tego powodu puszczamy sprzątanie częściej niż to jest potrzebne 🤪 ale czego się nie robi dla pupili ☺️
BTW… z sierścią i rozsypanym żwirkiem, sprzęt radzi sobie doskonale wbrew opiniom ze pomija bo zbyt duże grudki
YJ469512 47 Piętro
Mam od lutego, robot odmienił moje życie
Dzięki niemu mam więcej czasu dla siebie. Teraz sprzątam leżąc na kanapie i pijąc kawę 😁
Znajome mi tego zazdroszczą 🥳🥳

A wy jak spędzacie wolny od sprzątania czas ?
IQ034787 48 Piętro
Mój bohater nie tylko nosi mop, ale i pelerynę 🦸‍♂️

XV881862 49 Piętro
A ja chyba dostrzegam bład w regulaminie. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Konkurs trwa od 22.07.2025 do 31.07.2025r. przy czym pierwszy termin losowania to 18.07.2025r ?

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy