Lipcowy konkurs na polskim forum Dreame

Ferwor: 65

73 Komentarz

JX599429 40 Piętro
Zaczynamy przygodę z porządnym sprzętem dreame l40 ultra AE. Wcześniej korzystaliśmy z tańszej wersji innej firmy i był beznadziejny lecz daliśmy szansę firmie Dreame i jesteśmy zachwyceni nim od pierwszej minuty odkurzania i mopowania.
🫶🏼🫶🏼
Nasz robot nazywaliśmy BEZIKONATOR na cześć naszego kota Bezika. 🤭
MB631461 41 Piętro
Moja najlepsza inwestycja w ostatnich 2 miesiącach. Mój Stefan to jedyny facet sprzątający i który zna swoje miejsce w domu. Uwielbiam go za dokładnosc, sumienność, precyzję i mój wolny czas. Polecam kazdemu kto jeszcze się Wacha aby go mieć!
Arczi 42 Piętro
Swietny sprzęt. Uzytkuje od miesiaca i jest niezawodny. Ułatwia utrzymanie porządku w moim zabieganym życiu!
PK355699 43 Piętro
Jestem posiadaczem Dreame L40 ultra od około trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu i to jak robocik sprząta🙂.Polecam
YR732717 44 Piętro
Od pół roku jestem szczęśliwą posiadaczką robota sprzątającego Dreame X50 ultra i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że był to jeden  z najlepszych zakupów do naszego domu. Tydzień temu dołączył do niego Z30 AquaCycle  
i od tego momentu tworzą niezastąpiony duet w walce z codziennymi wyzwaniami.
Przy dorastającym dziecku i psie, który wnosi do domu kawałek każdego spaceru, porządek potrafi zniknąć w kilka minut. Na szczęście moi pomocnicy radzą sobie z tym świetnie, a ja zamiast wiecznie sprzątać, mogę spędzić czas
z dzieckiem, wypić kawę, poczytać książkę albo po prostu złapać chwilę oddechu. To naprawdę bezcenne.
Teraz marzy mi się jeszcze robot koszący Dreame, byłby idealnym prezentem dla męża. Niech on też odzyska trochę wolnego czasu,
a weekendowe koszenie trawnika odda w ręce,
a właściwie koła kolejnego inteligentnego pomocnika.
FG457155 45 Piętro
Mój odkurzacz Dreame to prawdziwy ratunek w domu! Mam psa, który codziennie zostawia mnóstwo sierści, ale Dreame radzi sobie z nią bez najmniejszego problemu. Do tego świetnie myje podłogi, więc po jednym sprzątaniu wszystko jest czyste i świeże. Dzięki niemu mam więcej czasu na zabawę z moim pupilem, zamiast ciągłego odkurzania. To zdecydowanie jeden z najlepszych sprzętów, jakie miałam! 🐶
ZV011838 46 Piętro
Cały czas się zastanawiam dlaczego tak długo zwlekałam z zakupem Dreame?Toż to urządzenie zmieniło nasze życie 💪 Dzieci zadowolone, mąż tym bardziej- gorzej z kotem ( są w fazie poznawania). Dreame jest cichy i co dla mnie ważne - bez problemu pokonuje przeszkody . Dogadujemy się w każdym aspekcie ❣️ Wyręcza mnie w tyłu rzeczach że w końcu mam czas na przyjemności 📖
OLA 47 Piętro
Najbardziej chciałbym aby był to dostęp do Dreame X40
GK486933 48 Piętro
Z moim Dreame A1 Pro 1000 dopiero się poznajemy, ale dzięki niemu już mam dwa weekendy wolne od koszenia. Coś czuję, że się polubimy. Ma jeszcze małe problemy z brzegami mapy i krzakami ale to chyba dlatego, że wytyczalem trochę ma szybko by jak najszybciej przekazać mu obowiązki;)
DS676280 49 Piętro
Hej. Mam Dream l10s ultra gen 2. Nazwałem go gamoń 😀 bo jest taki słodki jak troszkę błądzi 💪 ale sprząta bardzo fajnie. Mega zadowolony z mojego gamonia 🤣

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy