💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

UW366680 40 Piętro
Dziękuję za Torbę 🤣
DL156425 41 Piętro
Dreame X40 Complete zrobił mi najlepszy prezent na Dzień Matki – podarował mi święty spokój! ❤️
​Ten robot całkowicie przejął codzienne odkurzanie i mopowanie, sprzątając tak perfekcyjnie, że zupełnie zapomniałam o tradycyjnych porządkach. Dzięki niemu zyskałam bezcenne chwile z bliskimi – zamiast biegać ze ściereczką po rodzinnym obiedzie, mogłam po prostu pić kawę i rozmawiać z rodziną.
​To idealny prezent dla każdej mamy, która marzy o wolnym czasie і prawdziwym odpoczynku!
OW146751 42 Piętro
A ja zrobiłam sobie prezent na dzień matki zakupiłam sobie dream X 50 ultra komplet i pięknie patrzyłam pijąc kawę jak on sprząta
MB566703 43 Piętro
Dreame w naszym domu już oficjalnie dostał status członka rodziny 😄Mama mówi, że pierwszy raz od lat nie musi „walczyć z podłogą”, a my nagle odkryliśmy, że pod kanapą też istnieje życie 😂Najlepsze jest to, że robot sprząta, a mama może spokojnie wypić kawę i patrzeć, jak technologia robi za domowego bohatera ☕🤖Leo szczeka na niego z szacunku, a tata udaje, że to on go „świetnie zaprogramował” 😅Mam wrażenie, że jeszcze chwila i Dreame dostanie własne miejsce przy stole na rodzinnych obiadach 😂
JF648977 44 Piętro
A ja Mama sama kupiłam sobie L40, bo lubię mieć czas dla siebie i mojej super rodzinki. Sprzątanie zostawiam mojemu Dreame L40 i jest SUPER
BI034809 45 Piętro
Codziennie pomagam matce swoich dzieci więc z okazji Dnia Matki odkurzacz posprząta, umyje podłogę a ja z żoną możemy odpocząć.
DL156425 46 Piętro
Święty spokój i czas dla bliskich – to dla mnie definicja idealnego Dnia Matki, a Dreame X40 Complete dba o to perfekcyjnie. ❤️
Ten robot całkowicie wyręcza mnie w odkurzaniu i mopowaniu, sprzątając tak dokładnie, że zapomniałam o tradycyjnych porządkach. Dzięki niemu po rodzinnym obiedzie nie muszę biegać ze ściereczką – odpoczywam przy kawie z bliskimi, gdy Dreame pracuje w tle.
To idealny prezent, który daje mamie to, co najcenniejsze: wolny czas i relaks!
DL156425 47 Piętro
Święty spokój i czas dla bliskich – to dla mnie definicja idealnego Dnia Matki, a Dreame X40 Complete dba o to perfekcyjnie. ❤️
​Ten robot całkowicie wyręcza mnie w odkurzaniu i mopowaniu, sprzątając tak dokładnie, że zapomniałam o tradycyjnych porządkach. Dzięki niemu po rodzinnym obiedzie nie muszę biegać ze ściereczką – odpoczywam przy kawie z bliskimi, gdy Dreame pracuje w tle.
​To idealny prezent, który daje mamie to, co najcenniejsze: wolny czas i relaks!
Aimaru 48 Piętro
Moja mama nie wyobraża sobie dnia bez robota sprzątającego. Ustawiłam jej harmonogram tak by wszystko działo się gdy jest poza domem. Co chwilę wspomina że podłoga jest niespodziewanie czysta bo chyba zapomina kto za jej plecami robi całą robotę 😄
LY673659 49 Piętro
Dzięki Dreame w końcu moge więcej czasu poświęcić na zabawe. Przy niemowlaku brudna podłoga to never ending story, a już nie muszę biegać codziennie z mopem ❤️

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy