Wielkanocna kampania opinii Dreame

46 Komentarz

CO061064 40 Piętro
Dreame L10s Pro Ultra to sprzęt, który zdecydowanie polecam. Robot świetnie radzi sobie z dokładnym myciem podłóg i odkurzaniem dywanów, w pełni spełniając moje oczekiwania.
​Chociaż zdarzają mu się drobne pomyłki, jak wplątanie się w kabel czy wykrycie nieistniejącej przeszkody, jego ogólna skuteczność jest bardzo wysoka. Aktualnie urządzenie przebywa w serwisie z powodu usterki systemu dozowania wody na mopy, jednak mimo tej niedogodności, bez wahania wybrałbym go drugi raz.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

CU991134 41 Piętro
Używam Dreame L10s Ultra Gen 2 od niedawna i jestem pod ogromnym wrażeniem jego skuteczności. W porównaniu do poprzednich modeli, siła ssania 10 000 Pa robi kolosalną różnicę — dywany są idealnie czyste, a sierść zwierzaków znika w mgnieniu oka.
Największym plusem jest dla mnie pełna automatyzacja. Stacja bazowa nie tylko opróżnia kurz, ale też myje i suszy mopy gorącym powietrzem, co pozwala zapomnieć o nieprzyjemnych zapachach. System MopExtend świetnie radzi sobie z krawędziami i rogami, do których inne roboty zazwyczaj nie docierają. Nawigacja działa bezbłędnie, robot omija zabawki i kable bez najmniejszego problemu.
To urządzenie naprawdę oszczędza mnóstwo czasu. Szczerze polecam każdemu, kto szuka niezawodnego robota sprzątającego z najwyższej półki!

WG864488 42 Piętro
Robot sprzątający Dreame Mova M1 to świetny wybór do domu – skutecznie odkurza i mopuje, działa cicho, jest łatwy w obsłudze oraz dokładnie radzi sobie z codziennym brudem.

12345

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy