Wielkanocna kampania opinii Dreame

Ferwor: 106

104 Komentarz

CU991134 40 Piętro
Używam Dreame L10s Ultra Gen 2 od niedawna i jestem pod ogromnym wrażeniem jego skuteczności. W porównaniu do poprzednich modeli, siła ssania 10 000 Pa robi kolosalną różnicę — dywany są idealnie czyste, a sierść zwierzaków znika w mgnieniu oka.
Największym plusem jest dla mnie pełna automatyzacja. Stacja bazowa nie tylko opróżnia kurz, ale też myje i suszy mopy gorącym powietrzem, co pozwala zapomnieć o nieprzyjemnych zapachach. System MopExtend świetnie radzi sobie z krawędziami i rogami, do których inne roboty zazwyczaj nie docierają. Nawigacja działa bezbłędnie, robot omija zabawki i kable bez najmniejszego problemu.
To urządzenie naprawdę oszczędza mnóstwo czasu. Szczerze polecam każdemu, kto szuka niezawodnego robota sprzątającego z najwyższej półki!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

WG864488 41 Piętro
Robot sprzątający Dreame Mova M1 to świetny wybór do domu – skutecznie odkurza i mopuje, działa cicho, jest łatwy w obsłudze oraz dokładnie radzi sobie z codziennym brudem.

Witold 42 Piętro
Filmów i opinii chwalących Dreame X50 Ultra jest mnóstwo, więc podzielę się swoimi spostrzeżeniami na temat problemów, które, jak sądzę, można wyeliminować uaktualnieneim software'u. Przyszła wiosna i postanowiłem wyczyścić taras, jednak odkurzacz nie jest w stanie tego zrobić, posiadam nawierzchnię jak na załączonym zdjęciu (Ikea RUNNEN). Wydaje mi się, że odkurzacz traktuje te wąskie szczeliny jako stopien bądź schody i kręci się przez to w kółko, bo wykrywa stopień, po czym milimetr dalej już tego stopnia nie ma. Drugą rzeczą, którą chętnie bym zobaczył, byłby usprawniony tryb czyszczenia przy krawędziach, obecnie nawet w trybie deep clean (i włączonych ustawieniach dedykowanych funkcji czyszczenia krawedzi poprzez wysuwanie mopa i szczotki), przy krawędziach pozostaje kurz i okruchy. Poza tym Dreame X50 Ultra świetny

EY929512 43 Piętro
Kupiłem Dreame A1 Pro i po kilku tygodniach używania jestem pozytywnie zaskoczony. Mapowanie ogrodu jest proste, a robot kosi w równych liniach i działa dość cicho. Trawnik wygląda dużo lepiej niż przy koszeniu ręcznym. Czasem zostawia trochę przy krawędziach, ale ogólnie robi świetną robotę i naprawdę oszczędza czas

KQ686753 44 Piętro
Jestem w posiadaniu dwóch odkurzaczy DREAME X40 Ultra Complete, które są moim spełnieniem marzeń. Dom duży dwupiętrowy, gdzie każdy dba o czystość na swojej kondygnacji. Przy trójce dzieci nie wyobrażam sobie już życia bez nich. Odkurzają, myją wtedy kiedy tego potrzebuję. A co najlepsze zamiast tracić czas na sprzątanie mogę zdalnie zrobić klik w aplikacji i odpoczywać a domek sam się sprząta Ostatnio edytował(a) KQ686753 w dniu 2026-4-15 20:04

ON041925 45 Piętro
Bardzo polecam robota Dreamy L40 ultra pro. Dociera do wszystkich zamkamarkow, aplikacja jest prosta w obsłudze i jestem bardzo zadowolony z zakupu.
ZJ078403 46 Piętro
Dreame X50 Ultra to na prawdę świetny odkurzacz. Jestem pod niesamowitym wrażeniem jego możliwości i dostępnych opcji konfiguracji różnych funkcji według swojego upodobania. Ogromne zaskoczenie w jakości sprzątania. Odkurzacz jest bardzo cichy, pracuje niemal bezszelestnie. Przesiadka z IRobota nie do porównania. Miałem wcześniej Roomba j7 combo ale Dreame X50 ultra bije w 100% tamtego robota. Polecam na 100% Ostatnio edytował(a) ZJ078403 w dniu 2026-4-16 15:28

ZI395534 47 Piętro
Dreame X50 Ultra robi robotę jak żaden inny!  Odkurza konkretnie, a mopowanie to już w ogóle sztos. Żadnych smug, nawet na płytkach w wysokim połysku — wszystko błyszczy jak nowe. Sam czyści mopy i ogarnia temat. Cichy, szybki i mega wygodny. Włączasz i masz święty spokój. Nawet nasz pies od razu go polubił ! Polecam wszystkim zapracowanym !

ZR056416 48 Piętro
Dreame X50 Ultra to jeden z najbardziej zaawansowanych robotów sprzątających na rynku, który wyróżnia się bardzo dużą mocą ssania oraz rozbudowanymi funkcjami automatyzacji. Dobrze sobie radzi z różnymi zabrudzeniami jak i spotykanymi na drodze.

Na plus zdecydowanie zasługuje dobra nawigacja oraz funkcje smart, np. mapowanie pomieszczeń czy sterowanie aplikacją. Bardzo mi się sprawdza, dzięki niemu w domu jest cały czas czysto Jedyne do czego się mogę przyczepić to to, że czasem potrafi "wypchnąć" szczotą brud na miejsce już czyszczone, przez co ten paproch tam zostaje, nie jest sprzątnięty. Ostatnio edytował(a) ZR056416 w dniu 2026-4-17 07:55

BS171425 49 Piętro
Zakupiłam odkurzacz Dreame x50 ultra complete i jestem zachwycona. Sprzęt sprawdza się świetnie zarówno przy odkurzaniu jak i myciu podłogi. Dokładnie zmapował mieszkanie, wykrywa też zwierzaki. Bardzo dokładnie sprząta w kątach i pod meblami. Polecam każdemu kto ceni sobie czystość w domu a jednocześnie chce zaoszczędzić swój czas na sprzątaniu. Ostatnio edytował(a) BS171425 w dniu 2026-4-17 10:52

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy