konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

QT038029 40 Piętro
Ja jestem trochę zawiedziony odkurzaczem D10s Plus. Szczególnie Waszym serwisem. Kilka razy zgłaszałem że odkurzacz po jakimś czasie nie myje. Za każdym razem serwis odpowiadał że wszystko jest ok. Jednak po powrocie z serwisu przez jakiś czas odkurzacz działał. Zgłosiłem do Was zastrzeżenia do serwisu. Nikt nie raczył odpowiedzieć! Czas na zmianę produktu i producenta
PL078191 41 Piętro
Żyje trochę jak w matrixie a raczej przy matrixie 10 ultra !
No genialny jest ten sprzęt cichutki precyzyjny skuteczny że o ja cię !
Nigdy nie sądziłem że robot całkowicie zastąpi mój pionowy odkurzacz teraz odkąd go mam odkurzacz pionowy znalazł nowe zastosowanie sprzątam nim w aucie więc na coś się przyda za to matrix ... Och ten sprzęt jest po prostu najlepszy na świecie ! A jego pokaźne rozmiary stacji no dają do zrozumienia że to nie byle co a kawał arcydzieła technologii

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DA053568 42 Piętro
Idealnie czysto
TO496890 43 Piętro
Uważajcie jak nazywacie swoje sprzęty...Na początku nazwałem odkurzacz Swietłana ale po jakimś czasie wciągała tylko kasę nawet z szuflady wyciągała, więc zmieniłem na murzyn i od tamtej pory nie chce odkurzać. Leży na bazie i sciemnie że musi baterię podładować.
DW718121 44 Piętro
Ja sprzątam dół,  robot górę
TY361600 45 Piętro
Posiadam sprzęt ponad 2 Lata super się sprawdza polecam pracuje bez awaryjne
GC380074 46 Piętro
Najlepszy sprzęt ever
FV713941 47 Piętro
Mój robot sprzątający Dreame to ogromne ułatwienie na co dzień 🏡 Sam odkurza mieszkanie, a ja mam więcej czasu dla siebie. Zawsze czysto i świeżo – bez wysiłku ✨
FJ657442 48 Piętro
Nasz synek i kot trochę boją się robota sprzątającego dreame więc nazywamy go strażnikiem teksasu ponieważ pilnuje i czystości i porządku gdy chłopaki za bardzo rozrabiają 😉
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!
KU677340 49 Piętro
Nic nie robić, nie mieć zmartwień, posprzątany domek mieć -Dreame ogarnia już podłogi, myje, suszy i to w mig.Ja mam wolne, kawę piję i niczym sie nie przejmuję.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy