[FAQs] Wszystkie zbiory FAQ dotyczące produktów

Ferwor: 76

78 Komentarz

NO369585 40 Piętro
Witam
Mam problem z dreame bot l20 ultra robót nie chce się dokowac w stacji ładowania i przez to co dziennie nie dokańcza sprzątania. Wymieniłem wszystkie elementy czyszczące na nowe (szczotki) stacja jest utrzymana w czystości jak i czujniki. Więc gdzie leży problem?
Jeśli stacja bazowa utraci zasilanie lub jednostka główna zostanie przeniesiona na zewnątrz, podłącz stację bazową do źródła zasilania lub ręcznie umieść jednostkę główną w stacji bazowej w celu naładowania.
Jeśli w pobliżu stacji bazowej znajduje się zbyt wiele przeszkód, umieść ją na otwartej przestrzeni.
Robot sam zmieni położenie po przesunięciu jednostki głównej. Jeśli zmiana położenia się nie powiedzie, zalecamy ponowne narysowanie mapy.
Wytrzyj obszar transmisji sygnału stacji bazowej, aby zapobiec gromadzeniu się kurzu i brudu.
LV824122 41 Piętro
Witam, wyskakuje mi taki komunikat, ogólnie robót zwariował , rwsetowalam go, instalowałam wszystko na nowo, czyściłam pamięć i nic.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Dziękujemy za kontakt. Proszę kliknij „Ja” i znajdź opcję „Wyczyść pamięć podręczną” na dole, aby spróbować ponownie. Proszę być spokojnym, nasz zespół techniczny pracuje nad usunięciem tego błędu.
Joanna 42 Piętro
Dreame L50 Pro Ultra, w dniu dzisiejszym po tym jak robot zadokował sie do stacji przy chowaniu Lidar zaczął wydawać dziwne dźwięki po czym pojawił sie komunikat " niepowodzenie opuszczania LDS " . Co może być przyczyną? Zaznaczę iż sprawdziłam czy go cos nie blokuje ale nic takiego tam nie bylo.
Robot wydaje nietypowe dźwięki i wyświetla komunikat „Niepowodzenie opuszczania LDS”. Jest to zazwyczaj spowodowane obrotem lidara (LDS) lub awarią czujnika blokującą nawigację.
Sugerujemy:
1) Wyłącz robota i usuń kurz z podstawy lidara i górnej, przezroczystej pokrywy;
2) Upewnij się, że lidar może się swobodnie obracać; Wyłącz robota (naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania przez 3–5 sekund). Delikatnie wyczyść szczeliny u dołu obrotowej podstawy grzebieniem/pęsetą.
3) Zaktualizuj oprogramowanie układowe i ponownie uruchom robota.
Jeżeli powyższe metody nie przywrócą prawidłowego działania urządzenia, konieczna będzie interwencja serwisu w celu przeprowadzenia testów/naprawy.
CD925347 43 Piętro
Po wlaniu wody do zbiornika nadal mowi ze prosze uzypelnic pojemnik z woda ? Co robic ?
XO062526 44 Piętro
Mój Dreame X50 dodał sam próg nieprzekraczalny do mapy i nie mogę zedytować mapy by go usunąć bo wywala błąd że jest obok próg przekraczalny. Nie chce wjechać do pokoju.
I czy można wymusić ponowne skanowanie pokoju bez usuwania całej mapy ?
UV758812 45 Piętro
Od powrotu z serwisu dreame w aplikacji po połączeniu z robotem nie mogę "iść do urzadzenia", bo pojawiają się biały ekran z różnymi napisami. Odinstalowałam aplikację i zainstalowałam ponownie, połączyłam się z robotem i problem nadal jest. Co robić?
Proszę kliknij „Ja” i znajdź opcję „Wyczyść pamięć podręczną” na dole, aby spróbować ponownie.
OS350104 46 Piętro
Witam jest możliwość podglądu przez kamerę urządzenia ?
Pozdrawiam
Aby włączyć tę funkcję, kliknij ikonę aparatu po prawej stronie strony urządzenia.
XA916932 47 Piętro
Na ile starcza środek do mycia podłogi dołączony do zestawu ? Robot x50 ultra umył
Już ponad 1000 metrów kwadratowych a mam wrażenie że środka nic nie ubyło , jakby  go  nie pobierał.
MJ806287 48 Piętro
Dreame D20 Ultra jaki płyn kupujecie do mocowania podłogi? Co polecacie? Pozdrawiam
MJ806287 49 Piętro
Mopowania

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy