Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

VQ468572 39 Piętro
Nie ma nic lepszego niż Dreame X50 Ultra 👍💪
QR934078 40 Piętro
Najlepsze urządzenie jakiekolwiek kupiłem! Nie zamieniłbym na żaden inny , miałem wcześniej innej firmy i byłem sceptycznie nastawiony do następnej durnostojki... ale dreamie robi megaaa robotę.  
QR934078 41 Piętro
Najelpsze urządzenie na świecie,  sprzata ,myje a w dodatku kot ma frajdę bo na nim jezdzi . Planuje zakupu drugiego na inne pietro domu . Dreamie rządzi!
ZY556361 42 Piętro
Stefan jest niezastąpiony. Sprząta chatę, a ja mam więcej czasu dla dzieci i żony.
LN194901 43 Piętro
Moja codzienna historia z Dreame? To historia o tym, jak przestałem martwić się sprzątaniem.
​Na dole L20 Ultra robi swoje (te wysuwane mopy to mistrzostwo świata!), a kiedy trzeba odkurzyć samochód, kanapę czy klawiaturę – chwytam Z30. Mając ten zestaw, czuję, że mam pełną kontrolę nad chaosem, a nie odwrotnie. Najlepszy moment dnia? Kiedy L20 wraca do stacji, ja odkładam Z30 na uchwyt, a w domu pachnie czystością.
​Dzięki Dreame za te wolne chwile!
VQ468572 44 Piętro
Dreame X50 Ultra 🥰
VQ468572 45 Piętro
Dreame X50 Ultra 🥰
VQ468572 46 Piętro
Dreame X50 Ultra 🥰
VQ468572 47 Piętro
Dreame X50 Ultra 🥰
YT396584 48 Piętro
Robota dostałam jako prezent na rocznicę ślubu w zeszłym roku i od tego czasu nie wyobrażam sobie sprzątania  bez niego..ułatwia mi codzienne życie, przy dużym psie i małym dziecku a także ciągłej pracy nie muszę się martwić o czystość ponieważ mój kolega pomaga mi i wyręcza . Wystarczy nacisnąć „rozpocznij czyszczenie „ i to tyle z mojego wysiłku . Jestem wdzięczna 🌸
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy