【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

LP330491 40 Piętro
Nasz Marzeń, bo tak go nazywamy, jest członkiem rodziny. Jak wszyscy domownicy ma swoje przywileje i obowiązki. Jest niezmiernie obowiązkowy i wydane polecenia z siłą godną podziwu wykonuje bez żadnych dyskusji, po czym znika do swojego kącika i łyka kiloWATy, by być gotowym do następnych zadań. Co najważniejsze jest zawsze chętny i gotowy do nowych zadań.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

EU326842 41 Piętro
Pozdrawiam wszystkich Dream'owiczów 🙂👍
YQ096370 42 Piętro
Nasz robót nazywa się Dżordż 😉 Rewelacyjne urządzano. Nawet namówiłem znajomego na kupno podobnego, ale wyższy model 🙂
YV235544 43 Piętro
A1 pro rozpoczęło miłość do Dreamy..serduszkiem na trawniku.. dziecko chodzi za robotem..kot jeździ „ na” robocie.. a ja wreszcie mogę patrzeć na mój trawnik a nie tylko przy nim pracować..
WH688015 44 Piętro
Garson dzielnie sprząta. A kontrola jakości monitoruje postępy
SS758439 45 Piętro
Robert sprząta parter
SS758439 46 Piętro
George ogarnia pięterko
SS758439 47 Piętro
Bożydar kosi trawniki
VY942196 48 Piętro

---

Odkąd Dreame L10s Pro Ultra Heat wjechał do mojego życia, mój mop poszedł na emeryturę, a ja... na kanapę. Teraz mam czyste podłogi i więcej czasu na ważne rzeczy, jak scrollowanie Ten robot nie tylko sprząta – on mnie wyręcza w obowiązkach, których szczerze nienawidziłam. Dzięki niemu wiem, że miłość można odnaleźć w technologii i czystych podłogach  

PJ330290 49 Piętro
Dreame to przyjaciel, który nigdy mnie nie zawodzi !!!! 😍❤️😍❤️😍❤️😍

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy