Współtworzenie produktów Dreame

Ferwor: 67

69 Komentarz

JE401205 39 Piętro
Trudno coś powiedzieć czy wypełnić ankietę, jeżeli są stosowane niezrozumiałe znaki w obcym języku (chiński).
PF981821 40 Piętro
Jak ustawić język polski w robocie sprzątającym
Po wejściu na stronę urządzenia proszę kliknij „...” w wyłączniku głównym, a następnie kliknij „Więcej funkcji”, aby włączyć „głosów i Głośność”.

OZ332237 41 Piętro
L20 Ultra. Jestem bardzo zadowolony codziennie mopuje i odkurza.
BN663146 42 Piętro
Jest u nas od tygodnia ale to nie jest nasz pierwszy robot. Jednak jest to zupełnie inny poziom odkurzania niż do tej pory. Pracuje rewelacyjnie jest bardzo czysto. Po tygodniu czyszczenia na szczotkach nie ma nawet jednego włosa nawiniętego, jest prawie bezobsługowy. Wodę oczywiście trzeba uzupełnić i usunąć brudną. U nas ma dosyć dużo pracy więc co dziennie trzeba to robić. Ale jest to tak proste i szybkie że nie ma żadnego problemu .
Alita 43 Piętro
Mój miał problem z wysuwanym mopem po aktualizacji ale reset pokogl
PQ117313 44 Piętro
Robót odkurza bardzo dobrze wporuwnanu do poprzednika ale myślę że kolejna wersja będzie jeszcze bardziej rozbudowana np dodatkowy mini mop czyszczący listwy
Dreame Forum 45 Piętro Inicjator wątku
W ostatnim czasie zauważyliśmy, że niektórzy użytkownicy mogą otrzymywać kolejne wiadomości e-mail z powiadomieniami.
Aby upewnić się, że otrzymywane wiadomości pochodzą z oficjalnego źródła, prosimy zwrócić uwagę, czy domena nadawcy to @dreame.tech (lub inne domeny, które zostaną oficjalnie ogłoszone w przyszłości).

Jeśli nie są Państwo pewni, skąd pochodzi dana wiadomość, zachęcamy do kontaktu z nami pod adresem dreamesupport@dreame.tech
– pomożemy w jej weryfikacji.
IQ303677 46 Piętro
Witam. Własnie otworzyłam pudełko z robotem X40 ultra complete. I mam problem . Robot wjeżdża do stacji w celu naładowania i z niej wyjeżdża. Nawet jeśli wstawię go ja to też się nie ładuje . Nie bardzo wiem co mam robić w tej sytuacji . Proszę o pomoc
Jeśli urządzenie jest nowe, a powyższe kroki nie przynoszą efektu, problem prawdopodobnie dotyczy podstawy lub samego urządzenia. Zaleca się wykonanie zdjęć/nagrań wideo i kontakt ze sklepem

Proszę naciśnić lekko przez kilka sekund, aby sprawdzić, czy świeci się wskaźnik ładowania (światło) — w niektórych przypadkach należy lekko nacisnąć styki, aby zapewnić dobry kontakt.

Proszę ręcznie umieścić X40 Ultra na podstawie, upewniając się, że jest „wyrównany/wyśrodkowany/całkowicie dociśnięty + do ścianki podstawy” i nie jest przechylony.

UU298713 47 Piętro
Dzien dobry.
Detergent wystarcza na miesiac po zrestartowaniu. Czy to normalne?
Nasz środek czyszczący jest sterowany automatycznie, dodaje tylko około 1–2 ml na raz. Czas użytkowania zależy od częstotliwości czyszczenia.

TV289348 48 Piętro
H15 Pro nie można ustawić języka polskiego
Dziwne to kupiony w Polsce cześć obsługuje język polski a inne nie robię zwrot kupię u konkurencji pozdrawiam

Funkcja polskiego głosu dla serii H15 jest obecnie w fazie rozwoju. Prosimy o śledzenie przyszłych aktualizacji.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy