Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

OJ005066 40 Piętro
Moǰ słodziak dramę x40
OJ005066 41 Piętro
Rewelacja partner na całe życie
MB842031 42 Piętro
Mieszkam w małym mieście, w sezonie grzewczym wielu sąsiadów ogrzewa swoje domy węglem, popołudniami za oknem widać smugi dymu. Powietrze staje się ciężkie i przesiąknięte dymem. Oczyszczać powietrza Dreame na pewno poprawił by jakość powietrza. Posiadam już odkurzacz firmy Dreame i bardzo sobie go chwałę dlatego uważam, że oczyszczacz powietrza też będzie idealnie się sprawdzał.
CT487842 43 Piętro
Szczerze mówiąc, od dłuższego czasu myślę o zakupie oczyszczacza powietrza Dreame PM10. Mam w domu sporo kurzu i do tego kota, więc jakość powietrza naprawdę szybko spada. PM10 najbardziej mnie przyciąga tym, że ma duży przepływ, automatyczny tryb wykrywania obecności i podobno dobrze radzi sobie z alergenami i zapachami.
Myślę, że rozwiązałby u mnie największy problem – ciągłe wietrzenie mieszkania i kichanie rano 😅
Dlatego gdybym miał wybrać jeden produkt na Black Friday, zdecydowanie byłby to właśnie PM10.
KZ644760 44 Piętro
Ludzie!!! na co czekacie!! To koniec z waszą mordęgą Dreame zrobi wszystko za Was! Jego sprawą porządek - Wasza sprawa- WOLNY CZAS!!
AT980639 45 Piętro
Odkurzac dreame ultra chciala bym na black friday
UI490800 46 Piętro
Mój wymarzony Dreame na Black Friday🫡🫡🫡

Jestem mamą trójki dzieci (a już za chwilę będzie czwórka 😅), do tego mój partner ma dwoje swoich, które są u nas co drugi tydzień. W skrócie – w naszym domu życie toczy się na pełnych obrotach! Gdy wszyscy jesteśmy razem, robi się nas ośmioro… i wtedy chaos nie pyta mnie o zdanie 😅okruszki, piasek z butów, plamy po soku i tajemnicze ślady na podłodze, które pojawiają się, zanim zdążę odłożyć mop po ostatnim sprzątaniu to taka rutyna i codziennosc.

Dlatego moim marzeniem jest pomocnik Dreame  sprytny i taki, który pomoże mi ogarnąć dom po małej armii bez poczucia, że to ja potrzebuję ładowania, a nie odkurzacz! [O ile to w ogole realne przy takiej załodze] Dla mamy, która wstaje o 6 rano i kończy dzień dopiero, gdy ostatnie dziecko zaśnie, to brzmi jak czysta magia 🤯
Bo marzy mi się urządzenie Dreame, które naprawdę ułatwi życie odkurzy, umyje, ogarnie każdy kąt dobra nie koniecznie kazdy ale chocby polowe 😆  zanim dzieci zdążą wbiec z powrotem i rozsypać połowę kuchni. W domu, w którym tyle się dzieje, każda chwila zaoszczędzona na sprzątaniu to więcej czasu na to, co naprawdę ważne wspólne śniadanie, przytulasy, albo po prostu kilka minut ciszy z gorącą kawą
MX158663 47 Piętro
Kupiłem robota sprzątającego i jestem bardzo zadowolony. Spisuje się super. Teraz marzę o kosiarce. To dla mnie duży temat, gdyż koszenie z przyjemności stało się problemem
UI490800 48 Piętro
Jeszcze suszarka by sie przydała 😆
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

Dorota 49 Piętro
Jestem mamą dwójki dzieci, żoną. Kocham porządek i czystość, ale codzienne sprzątanie po czteroosobowej rodzinie to naprawdę wyzwanie. Odkurzacz który zrobi to za mnie? Jasne, czemu nie ❤️

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy