konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

NT612195 410 Piętro
Niestety, moja biała zabawka z rzadka jeździ, gdzie chce. Jeszcze muszę ją nadzorować, bo eurointuicyjność jest jednak jakaś inna, nie chińska po prostu. Czy to źle? Czy to dobrze? Czy to bez znaczenia? Ostatecznie nie intuicja jest najważniejsza, lecz... Co? Kto?
NT612195 411 Piętro
Takoż, mimo że sprzątanie tym odkurzaczem bywa nużące, stresujące, czasochłonne lub... dziwne, to jednak polecam go dużym chłopakom oraz dużym dziewczynom (ściślej: czym drobniejsza, tym będzie bardziej zadowolona chyba). Ja dzisiaj "uprałem" dywan i dywaniki, paląc sobie e-peta i dumając nad życiem, nad losu pasem & szlakiem. Jutro już umyję tę podstawę bazy, bo wczoraj to wyczyściłem sam samojezd ów, tzn. sensory, daszek i boczki. A czyż klasycystycznego Zelmera nie pucowało się czasem? Ile mię taki kosztował w 1999? Tyle, co mi zostało gotówki z wesela.
CR884290 412 Piętro
Mój dreamy w ciągu 21 dni wyczyścił 964 m powierzchni podłogi, zrobił to w 1225 minut w 22 cyklach 👏👏👏
UD506548 413 Piętro
Robot sprzątający jest super
NT612195 414 Piętro
Dreame, Dreame, Dreame cóżeś ty za pani, że za tobą idą chłopcy nie pijani! Chopcy dziś popiją - podłogi nie myją! Bum-cyk-cyk! Bum-cyk-cyk! Bum-bum!
PP627811 415 Piętro
Zadowolona ❤️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

HH750536 416 Piętro
Jestem mega zadowolona,siedząc w pracy odpalam aplikację i przychodzę do wysprzątanego domu 😀jupiii🥳i to jest najpiękniejsza sprawa.Dziękuję ci Dreame❤️
bloolek 417 Piętro
Moje pierwsze urządzenie z polecenia znajomego. U niego w końcu czysto Tobi u mnie będzie też 😁
GD154026 418 Piętro
Ona sprząta a ja śpię 🙂i oto chodziło.
Dosia 419 Piętro
Dziś rozpakowałam mój X60 - jestem w szoku, zachwycona modelem i funkcjami 🙉😁

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy