【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Polecane  Ferwor: 267

441 Komentarz

ZJ812468 410 Piętro
Nasz Benek pozwala nam spędzić więcej czasu ze sobą na przyjemnościach i relaksie. Polecam sprzęt
BA260701 411 Piętro
Serwus, miło zawitać do świata podłogi bez kłaków i brudu. 🙌
ES024989 412 Piętro
Hej jestem szczęśliwa, że kupiłam tego robota nie muszę teraz spędzić czasu na myciu podłóg i sprzątaniu domu wszystko zrobi za mnie nazwaliśmy go Jasiu❤️
YT481048 413 Piętro
Czy można programować w dreamy dwa piętra ? Jak tak jak to zrobić ✌️
ZQ851339 414 Piętro
Fajnie kosi
GD961118 415 Piętro
Polecam dreamiego. Na moim pokładzie już 3 urządzenie. Czekam na robota koszącego ;)
ET321034 416 Piętro
Rewolucja w sprzątaniu! Dreame X40 Ultra – Odkurzacz, który pokochał dwa piętra mojego domu!

Jeśli szukasz odkurzacza, który nie tylko sprząta, ale wręcz czaruje czystością, to Dreame X40 Ultra jest właśnie tym, czego potrzebujesz! Używam go na dwóch piętrach mojego domu i muszę przyznać – to absolutna bestia sprzątająca, która radzi sobie z każdym wyzwaniem!  

Niesamowita moc i wydajność
X40 Ultra to nie jest zwykły odkurzacz – to potęga ssąca (12 000 Pa!) która wciąga wszystko: piasek, sierść zwierząt, okruchy, a nawet te upiorne włosy wciśnięte w dywan. Dzięki automatycznemu dopasowaniu mocy do podłoża, na parkiecie pracuje delikatnie, a na dywanie przełącza się w tryb "niszczyciela brudu"!  

Inteligencja, która zachwyca
Ten odkurzacz to geniusz nawigacji! Dzięki LiDARowi i sztucznej inteligencji mapuje dom z chirurgiczną precyzją, omija przeszkody, a nawet pamięta, gdzie są schody (u mnie na dwóch poziomach – zero problemów!). Aplikacja to wisienka na torcie – mogę ustawiać harmonogramy, wyznaczać strefy zakazane i kontrolować sprzątanie z kanapy.  
Wszechstronność na maksa
X40 Ultra to 3 w 1 : odkurzacz, mop i dezynfektor! Automatyczne mycie i suszenie mopa sprawia, że podłogi lśnią bez mojego udziału. A jeśli myślałeś, że robot nie poradzi sobie z wysokim progiem – ten pokonuje przeszkody do 2 cm! U mnie przejeżdża między łazienką a korytarzem bez żadnego zająknięcia.  

Cisza i wygoda  
Mimo potężnej mocy, pracuje zaskakująco cicho – nawet w nocy nie budzi domowników. A gdy skończy pracę, sam wraca do bazy, opróżnia śmieci myje mop i ładuje się na kolejną misję.  

Podsumowanie: Czy warto? ABSOLUTNIE TAK!
Dreame X40 Ultra to nie tylko odkurzacz – to inwestycja w czas i komfort. Dwa piętra, różne powierzchnie, zero wysiłku z mojej strony. Jeśli marzysz o domu, który sprząta się sam – to jest Twój wybór! Serdecznie polecam!
Zytka 417 Piętro
Hejka czyścioszki 🙂
Zytka 418 Piętro
Hey 🏠🪩🪠🧹❤️Moja sprzątająca dziewczyna ma na imię Matysia.Dlugo czekalam, żeby zakupić moj kochany odkurzacz..❤️ Teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niego..Chociaz moj model jest dosc skromny w porównaniu do najnowszych modeli ❤️
KZ601768 419 Piętro
Cześć ☺️ właśnie siedzę z kawą przyglądając się jak jeden sprząta dom, a drugi kosi trawnik 😍

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy