【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Polecane  Ferwor: 267

441 Komentarz

YH841834 388 Piętro
Robot Dreame A1 to jeden z najlepszych robotów koszących dostępnych na rynku. Jakość koszenia jest wysoka a stan baterii wystarczający jeżeli obszar nie wynosi więcej niż 1000m2. Odnośnie firmware mam jednak pewnie wątpliwości ponieważ robot czasami zatrzymuje się i zawraca mimo że nie ma przed nim żadnej przeszkody. Czasami podejmuje nieracjonalne decyzje(np. nie umie wjechać na lekkie podwyższenie albo skręcić mimo że po użyciu ręcznego sterowania robi to bez problemu) Widać tutaj problem w oprogramowaniu który jak sądzę uda się rozwiązać w najbliższej przyszłości. Ogólnie rzecz   biorąc bardzo polecam zakup. Szczególnie jak ktoś ma podwórko z małą ilością przeszkód takich jak drzewa, studzienki itp.
OC094178 389 Piętro
Hej, to jak dzielimy się nazwami to my nazwaliśmy naszego robota Turkic podjadek, a teraz zbieramy na tego samego tylko że do ogródka - cel Dreame A2 :-)
LV744231 390 Piętro
Hej. U nas Andrzej (Dreame A1 Pro) dzielnie radzi sobie z trawnikiem. Choć są pewne niedociągnięcia to oszczędność czasu jest ogromna. Polecam
GE865747 391 Piętro
Dreame urzywam od dwóch lat 3-ce temu kupiłem drugiego robota . Nie znalazłem lepszego.  Polecam każdemu kto chce mieć czysto w domu i bez komplikacji.
LuksLukisG 392 Piętro
O o to chodzi z tymi podłogami, ale tłumaczenie.
NV668304 393 Piętro
Uwielbiam moje roboty.Wracam do domu po pracy i podłoga czysta
QQ190441 394 Piętro
Kocham Dreame za to, że mogę w końcu popatrzeć na robotę, która sama się wykonuje 😘🤭
EY197172 395 Piętro
Długo czekałam, aż pojawi się cudo, które nie tylko odkurzy, ale i zmopuje porządnie podłogi. I doczekałam się! Od ponad roku jest z nami cudeńko, które radzi sobie doskonale z naszymi dwoma rudymi brudaskami, tzn ich sierścią i piachem wniesionym z podwórka. Dream spisuje się na medal! Chyba pora na Dreama koszącego trawnik...wtedy pozostanie mi tylko leżeć i pachnieć, bo Dreamy zrobią wszystko za mnie 😉 Sierściuchy pozdrawiają 😜

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

FW151632 396 Piętro
Mój robot to mój bardzo dobry przyjaciel. Nazwałam go Edek
PA355335 397 Piętro
Jesteśmy szcześliwymi posiadaczami Franka. Daje on radę przy 7 kotach, dwóch psach i naszej trzyosobowej rodzinie. Nie przypuszczałam, że tak ułatwi nam życie ❤️ Zakupiliśmy go pod wpływem impulsu i nie żałujemy. Dzięki niemu mamy czyste podłogi i więcej czasu dla siebie 🙂

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy