【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

LV744231 390 Piętro
Hej. U nas Andrzej (Dreame A1 Pro) dzielnie radzi sobie z trawnikiem. Choć są pewne niedociągnięcia to oszczędność czasu jest ogromna. Polecam
GE865747 391 Piętro
Dreame urzywam od dwóch lat 3-ce temu kupiłem drugiego robota . Nie znalazłem lepszego.  Polecam każdemu kto chce mieć czysto w domu i bez komplikacji.
LuksLukisG 392 Piętro
O o to chodzi z tymi podłogami, ale tłumaczenie.
NV668304 393 Piętro
Uwielbiam moje roboty.Wracam do domu po pracy i podłoga czysta
QQ190441 394 Piętro
Kocham Dreame za to, że mogę w końcu popatrzeć na robotę, która sama się wykonuje 😘🤭
EY197172 395 Piętro
Długo czekałam, aż pojawi się cudo, które nie tylko odkurzy, ale i zmopuje porządnie podłogi. I doczekałam się! Od ponad roku jest z nami cudeńko, które radzi sobie doskonale z naszymi dwoma rudymi brudaskami, tzn ich sierścią i piachem wniesionym z podwórka. Dream spisuje się na medal! Chyba pora na Dreama koszącego trawnik...wtedy pozostanie mi tylko leżeć i pachnieć, bo Dreamy zrobią wszystko za mnie 😉 Sierściuchy pozdrawiają 😜

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

FW151632 396 Piętro
Mój robot to mój bardzo dobry przyjaciel. Nazwałam go Edek
PA355335 397 Piętro
Jesteśmy szcześliwymi posiadaczami Franka. Daje on radę przy 7 kotach, dwóch psach i naszej trzyosobowej rodzinie. Nie przypuszczałam, że tak ułatwi nam życie ❤️ Zakupiliśmy go pod wpływem impulsu i nie żałujemy. Dzięki niemu mamy czyste podłogi i więcej czasu dla siebie 🙂
Goś 398 Piętro
Marzy mi się że w końcu wyłożę się na kanapie i będę podziwiać jak Dreame sam za mnie odkurza 😍
QQ190441 399 Piętro
Love 😻
🎉 Gratulacje! Udało Ci się trafić w 399. komentarz i zdobyć Nagrodę Szczęścia!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy