【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

SZ610377 30 Piętro
Jakby nie Dreame to było by krucho … dwa minecoony i jeden syberyjczyk nie pozwalają się Dreamom nudzić . Najlepszym rozwiązaniem byłoby żeby każdy z nich pojechał na “ zwiady” po 3 h czy już jest armagedon na podłodze . Jeden z kotów upodobał sobie jednego z Dreamòw i biega wkoło niego zatrzymując mu łapą szczotki . Zabawa trwa do upadłego dream wykrywa przeszkodę obraca się wkoło to kot robi to samo i zasłania mu czujniki . Finał jest tego taki że czasami dream z kotem bawi się pół godziny nie mogąc wyjechać z osaczonej powierzchni
ZI408509 31 Piętro
Moj pies go ignoruje a my nie możemy się go doczekać Od półtorej miesiąca w naprawie serwisowej Jedna wielka masakra
AE451902 32 Piętro
Zawsze marzylam o takim robocie,maz spelnił to marzenie.Sprzatanie stalo sie latwiejsze zwlaszcza gdy w domu sa 4- koty.Jest łatwy w obsłudze choc w pierwszym tyg.sie zawiesił program i był problem,ale obsługa serwisowa przywróciła funkcje i teraz pracuje dobrze.Codziennie wieczorem sprzata i rano wsxystko blyszczy.Dziekuje
PF432048 33 Piętro
Wracam do domu, otwieram drzwi… a tu niespodzianka – psia kupa💩 rozmazana w połowie mieszkania 🙈. Myślę sobie: „No pięknie, sprzątanie na pełen etat”. Na szczęście Dreame dał radę trochę się nagimnastykowałam przy czyszczeniu, ale generalnie ogarnął sytuację.😅
Poza tym z sierścią radzi sobie naprawdę dobrze mam wrażenie, że jak tak dalej pójdzie, to z tego, co zbiera, ułożę sobie kolejnego psa 🐶😂.
Mimo małej wpadki, nie wyobrażam już sobie codzienności bez niego!
EP609327 34 Piętro
Mój kot uwielbia robot sprzątający Dreame L20, dźwięk chodzącego odkurzacza po prostu go usypia🐈‍⬛🥰
PL269152 35 Piętro
Nasza Merry 🐶 zawsze podziwia robota! I za każdym razem cieszy się, że może odpoczywać a on sprząta 😅😂

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

RP720354 36 Piętro
Nasz kot uwielbia leżeć na DreameBot 20 Ultra go uruchamiać. Fajnym rozwiązaniem byłoby zabezpieczenie przycisków na stacji przed włączeniem przez kota, na przykład jakaś szybka lub inne rozwiązanie 😊
WB144807 37 Piętro
Moje zwierzaki to członkowie rodziny. Dreame L20 Ultra pozwala mi dbać o ich komfort i zdrowie, a przy okazji ratuje mnie od codziennego odkurzania😊. Mała rzecz, a zmienia wszystko 🥰 Co do ulepszenia, to przydałby się tryb "zwierzak-friendly" – cichszy, delikatniejszy, żeby nie stresować mojej kotki, która na dźwięk odkurzacza robi teleport pod kanapę 🙉
FX252461 38 Piętro
Luna, nasza energiczna stafficzka, uwielbia biegać po całym domu.. i zostawiać po sobie mnóstwo sierści. 🐶 Na szczęście z pomocą przychodzi nam Dreame x40, który szybko ogarnia każdy zakamarek. Jest na tyle cichy, że Luna nie ucieka, tylko ciekawie obserwuje sprzątanie. Najbardziej lubimy to, że sprzątanie po niej trwa teraz kilka minut. A Pańciowie mają zasłużony odpoczynek. Gdybym mogła coś dodać, to specjalną końcówkę do legowiska, by jeszcze lepiej dbać o czystość w jej ulubionym zakątku!
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

YF712671 39 Piętro
Mój piesek Borys uważa, że odkurzacz Dreame to jego rywal w wyścigach po korytarzu 🐕💨. Zawsze, gdy go włączam, zaczyna się wielkie polowanie – on goni Dreame, a Dreame goni jego sierść 😂. Dzięki temu nasz dom jest zawsze czysty, a Borys ma darmową dawkę fitnessu.
Moim marzeniem jest, żeby Dreame w przyszłości miał tryb ‘dog friendly’, który wydawałby odgłos smakołyków zamiast szumu – wtedy Borys byłby wniebowzięty
Dziękujemy za przesłanie sugestii! 🧡 Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu, aby mogli ją rozważyć przy przyszłych aktualizacjach aplikacji.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy