【Zakończone】📢 Konkurs na opinie i doświadczenia z produktami

Ferwor: 66

89 Komentarz

LT880692 30 Piętro
Witajcie.  Od kilku dni jestem szczęśliwą właścicielką robota. Jestem bardzo zadowolona z efektów sprzątania.  Nie mogę jednak znależli w ustawieniach zadanych parametrów do sprzątania poszczególnych pokoi , żeby sprawdzic czy ustawiłam je prawidłowo
Może ktoś mi podpowie jak to zrobić . Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Witaj! Abyśmy mogli dokładnie pomóc, prosimy o podanie modelu robota. Nasz zespół wsparcia odpowie tutaj z instrukcją.

FX584224 31 Piętro
Super sprawa, czas który zostaje zaoszczędzony na sprzątaniu można poświęcić rodzine
KB239232 32 Piętro
L 40 ultra. Czy jest możliwość zmiany języka stacji dokującej na polski?
Proszę zapoznać się z filmem poniżej, aby ustawić język.
https://drive.google.com/file/d/1LtAkpBQorxBQT3JmiZMYbul1Lk_ousOp/view?usp=sharing

Mam nadzieję, że to pomoże. Życzę miłego ...

CG737627 33 Piętro
Jest petarda. Dokładnie tego oczekiwałem. Wyższy level sprzątania. To naprawdę epoka dalej w porównaniu do robotów z przed 2 lat
XV040110 34 Piętro
Od niedawna Dreame X50 Ultra sprząta u nas parter domu i muszę przyznać że jest to najlepszy robot sprzątający z jakim mieliśmy do czynienia. Wcześniej mieliśmy Switchbota i ROIDMI, jednak żaden nie potrafił wjechać pod kanapę tak sprawnie jak X50 z chowającym się lidarem! Dodatkowo ruchome nakładki mopa faktycznie genialnie czyszczą trudno dostępne miejsca wokół nóg stołu, krzeseł, kanapy czy cokołów różnicę było widać po pierwszym sprzątaniu! Wydaje mi się również że wirujące mopy są dużo lepsze od rollerów i widać efekt na płytkach na wysoki połysk. Bardzo fajna jest też funkcja podglądu zdalnego, tryb drona, przydaje się w zabawie z dziećmi 😆. Generalnie świetny sprzęt 🥇🏆
FC525317 35 Piętro
L10s pro ultra heat. Urządzenie dobrze czyści, myje dość dokładnie i wygodna opcja z pojemnikami na wodę. Super jest tez przepierka nakładek mopa w trakcie sprzątania. Brakuje mi funkcji ustawienia przepierki mopa  po danym pomieszczeniu np. Chciałbym żeby po mopowaniu  łazienki zawsze zrobić przeierkę żeby nie roznosić bakterii łazienkowych po domu. A mam możliwość ustawienia przepierki tylko po określonej liczbie m kw lub czasowo. Przeszkadza mi tez brak możliwości ustawienia sekwencji czyszczenia pomieszczeń w trybie cleanninggenius i odkurzacz najpierw wybiera sobie przedpokój gdzie wchodzimy z butami i bakteriami z zewnątrz a pozniej jedzie do kuchni i salonu.
Baza zajmuje sporo miejsca ale dużym plusem jest pranie szmatki wysokiej temperaturze i suszenie jej. Zastanawiam sie o ile wzrośnie pobór prądu ;)
QZ494214 36 Piętro
Po akurualizacji mój odkurzacz przestał odkurzać 🫣podłoga jest pełna brudu tak jak by nie wciągał . Wszystko przejrzane z moje strony , worek wymieniony i nic . Myję tak jak wcześniej ale co z tego jak nie odkurza . Czy ktoś miał podobnie ?
Cześć, czy możesz podać model swojego urządzenia?

ZT041904 37 Piętro
Jestem szczęśliwym posiadaczem Dreame x40.
Bardzo długo trwało zanim zdecydowaliśmy sie na zakup.tego sprzętu. Po prostu nie wierzyliśmy w skuteczność odkurzania, a tym bardziej mopowania.
Dziś uważamy jego zakup za jedna z lepszych inwestycji ostatnich lat.
Urządzenie jest mega i robi naprawdę super.robotę.
Nie wspomnę o sterowaniu i kontrolowaniu go z poziomu aplikacji w telefonie.
Urządzenie nie jest tanie, ale warto.
Mozna.go.uruchamiac w każdej chwili bez żadnego problemu.
Jedynie co.musze zrobić to pousuwać zbędne przedmioty.przed jego uruchomieniem, aby mógł wszędzie dojechać. Polecam. Warto
ZA416288 38 Piętro
Dreame  X 50 Ultra  świetny robot odkurza bardzo dokładnie ,mopuje znakomicie .Każdy powinien poważnie zastanowić się i kupić ten model bo to
sprzątacz wysokiej klasy..Dziękuję Dreame..
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

AO356630 39 Piętro
Dzięki urządzeniu L10s Ultra Gen 2 sprzątanie stało się znacznie lepsze i szybsze – odkąd je mam, nie widzę już ani psiej, ani kociej sierści w domu, a moja niezawodna pomocnica nazywa się Marlenk.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy