【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

LC543770 30 Piętro
Dodam jeszcze, że po ponad roku użytkowania nic się nie psuje, wszystko działa jak w dniu zakupu. Robot naprawdę oszczędza mnóstwo czasu, a dzięki regularnemu mopowaniu podłogi są ciągle czyste, nawet przy psie w domu. To jedna z tych inwestycji, których absolutnie nie żałuję.
GQ442599 31 Piętro
To jest nasz drugi odkurzacz pierwszy mieliśmy z innej firmy , jesteśmy bardzo zadowoleni tak jak ludzi nie ma idealnych to i z odkurzaczem zdarzają się małe problemy. Polecamy zakup
UT711051 32 Piętro
Mi pomaga w sprzątaniu dreame l20 ultra , PRAWDZIWY PRZYJACIEL CZŁOWIEKA
DANKA 33 Piętro
Dreame L10 Ultra, czyli moja Danka, całkowicie odmieniła mój dzień. Dzięki niej nie muszę martwić się o sierść psa i kota czy porozrzucane zabawki. Podłogi są zawsze czyste, a ja mam czas na kawę, książkę i relaks. To nie tylko odkurzacz – to sposób na spokojniejsze, lepsze życie. Aneta
YF533891 34 Piętro
Dreame tu dreame tam,
X40 w domu mam,
Zmywa, wciąga,
Brud szoruje,
Nie przekona się, kto nie spróbuje.
Piękniuteńki, cichuteńki,
I wydaje miłe dźwięki
Jeździ sobie tu i tam,
Wnet w mieszkaniu czysto mam!
Przez kamerkę wszystko widzę,
I porządku się nie wstydzę.
Stacja dokująca piękna
I przydatna i pojemna.
Wodę wlewam, brud wylewam
I pod nosem sobie śpiewam:
Kocham robocika mego,
Nie zamienię na innego!
AU959250 35 Piętro
Mam od ponad roku robota Dream i jestem nim zachwycona.
Domi_nika 36 Piętro
Posiadam dreame L20, jest to najlepszy sprzęt jaki kiedykolwiek miałam, polecam z całego serduszka ❤️
JH295547 37 Piętro
Mój odkurzacz Dreame (Bobi),🤖
Zawsze zmyje Ci podłogi.🧹
Nie ominie żadnej nogi,🪑
I dojedzie w każde rogi. 📐
Zawsze czuwa nam pod łóżkiem,🛏️
Jest kochanym mym maluszkiem.👶
A kiedy żona do sprzątania goni,🏃‍➡️
Wnet odkurzacz go obroni.🦸

Ten odkurzacz jest genialny, polecilem go już w 3 osobom, i są mega zadowoleni z jego pracy 🏆

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DANKA 38 Piętro
Odkąd w domu pojawiła się Danka (czytaj: Dreame L10 Ultra), czuję się jak królowa własnego królestwa. Sierść? Zniknęła. Zabawki? Omija z gracją. Ja? Popijam kawę, czytam książkę i zastanawiam się, czy nie dać jej awansu na domowy personel sprzątający roku. Nie sprzątam – mam Dankę!
Aneta

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

BR644807 39 Piętro
Nasza roczna córka uwielbia nadzorować pracę naszej Kseni, z tym duetem żaden okruszek nie ma szans !

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy