Lipcowy konkurs na polskim forum Dreame

Ferwor: 65

73 Komentarz

DZ591152 30 Piętro
U mnie sprząta Danka, od kiedy jest sprzątanie czy mycie podłogi ręczne poszło w zapomnienie.  Czasami zasypia pod łóżkiem w sypialni i trzeba ją wyciągać za nogi😂 ale mimo wszystko kochamy się i dogadujemy. Ostatnio edytował(a) DZ591152 w dniu 2026-7-23 17:23

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

QP209032 31 Piętro
Swietny na płaskie powiwrzcniwe ale na dyqanie za razem razem ściąga nakładki. Musimy podwijac dywan by ne wjeżdżał na niego. Moze ktos mial ten problem i sobie z nim juz poradził.
LH245312 32 Piętro
Na co dzień Dreame ratuje mnie po całym dniu pracy w biurze – dzięki robotowi sprzątającemu mogę poświęcić wieczory na gotowanie i czas z rodziną zamiast latania z odkurzaczem. Najbardziej doceniam to, że odpalam sprzątanie z aplikacji, gdy wracam z Łodzi komunikacją, i wchodzę do już odkurzonego mieszkania. Dzięki temu utrzymanie porządku przy codziennym gotowaniu jest o wiele łatwiejsze. 👌🏼
BW756399 33 Piętro
Mój Dream x40ultra complete to nowy członek rodziny 😁Nazywa się Pani Marysia😅😅😅 Super ,,babka,, wyręcza mnie na rejonach😉 Podłogi czyściutkie a do tego cichutko pracuje. Pani Marysia jest w pełni dyspozycyjna przez 24h. Gdy jestem w pracy ,spojrzy na psiaka. Trafiony zakup. Do pomocy przydałaby się parownica. ,,Pani Grażynka,, pomogłaby mi w sprzątaniu kuchni,łazienki i w myciu okien. Najbardziej śmiesz mnie to,że mój partner myslał,że wynajęłam kobietę do sprzedania 🫣 Pewnego dnia pyta,, to o której przychodzi Pani Marysia?,, ja na to,, choćby zaraz,,🤭
QI433383 34 Piętro
Posiadam odkurzacz Dreame ultra x40. To prawdziwy bohater domu! Niezawodny, cichy, dokładny. Mogę polecić każdemu!
EN085824 35 Piętro
Moj Dreame H14 Dual to taki współlokator, który nie narzeka i zawsze ogarnia bałagan.
Rozlane mleko? „Mam.”
Błoto z butów? „Już zniknęło.”
Sierść? „Jaka sierść?”
Okruchy po śniadaniu? „To były okruchy?”
Czasem mam wrażenie, że jedyną osobą w domu, która naprawdę ogarnia. 😄
A teraz przydalaby sie frytkownica beztluszczowa DZ30 do ogarniecia trójki potomstwa
AM868597 36 Piętro
Dreame to super sprzęt zajrzy w każdy kącik sprzątanie z nim to milo spędzony czas ma na imię Murzyn🤣i robi dobra robotę
QI433383 37 Piętro
Polecam dream x 40 ultra
QI433383 38 Piętro
Polecam dream x 40 ultra
KU680340 39 Piętro
Mój Dreame h14 dual to prawdziwy tranformers! Latam z nim jak kobita na zakupach, choć mam krótkie nogi mopuje wszystkie podłogi. Cyk pyk przepinam na odkurzacz, odkurzam dywany, firany, czasem nawet ściany. Cyk pyk przepinam na krótką wersję i odkurzam krzesła, sofę nawet komodę. Mój Dreame poradził sobie już z niejednym samochodem. Takze koleżanko, kolego  polecam mojego dreamiego, bo to sprzęcik do wszystkiego.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy