💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

MM738913 30 Piętro
Moja mama zawsze stara się pomagać innym i nie ma czasu dla siebie. Mamy całkiem duży dom więc zakupiliśmy dla niej Dreame l40 ultra. Od tego czasu ma chwilę dla siebie każdego wieczoru, może obejrzeć serial czy wypić herbatkę ✨
DI597380 31 Piętro
Moja mama zawsze dbała o wszystkich dookoła i często stawiała potrzeby innych przed swoimi. Dlatego cieszę się, że odkurzacz Dreame może choć trochę ułatwić jej codzienność. Mniej czasu na sprzątanie, mniej wysiłku i więcej chwil dla siebie — na odpoczynek, spokój albo po prostu robienie tego, co lubi. ❤️

To nie jest zwykły prezent, ale sposób, żeby powiedzieć „dziękuję” za wszystkie lata troski, cierpliwości i miłości. Bo najlepsze mamy zasługują nie tylko na piękne słowa, ale też na wygodę i odrobinę odpoczynku każdego dnia. 🌷

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

RZ296301 32 Piętro
Dzień Matki to dla mnie podwójne święto ponieważ w tym dniu obchodzę urodziny
Dlatego chciałabym czas który muszę poświęcić na domowe obowiązki przeznaczyć na świętowanie  z bliskimi i ciesząc się z nimi tym jak że wspaniałym dniem dla mnie 😉😃
AN128230 33 Piętro
Mama jedyna na świecie cieszmy się wspólnie spędzonym czasem bo jest go tak niewiele.To szczególny dzień w którym jeszcze bardziej należy docenić jaki mamy skarb przy sobie.Wystarczy być i kochać i nie liczą się żadne prezenty
EU182265 34 Piętro
Mam dreama h14 dual polecam 🙂
AM959062 35 Piętro
Jestem chyba najszczęśliwsza mamą na świecie bo mam Dreame 40plus,pionowy dreame również No i dreame oczyszczacz powietrza . Jestem bardzo zadowolona ,juz się nie obawiam sprzatania ,moge swobodnie odpoczywac w ogródku a moj dreame pracuje za mnie.
NX493039 36 Piętro
Sprzątałem za żonę, teraz on sprzata za mnie.
DL156425 37 Piętro
Dreame X40 Complete zrobił mi najlepszy prezent na Dzień Matki – podarował mi święty spokój! ❤️
​Ten robot całkowicie przejął codzienne odkurzanie i mopowanie, sprzątając tak perfekcyjnie, że zupełnie zapomniałam o tradycyjnych porządkach. Dzięki niemu zyskałam bezcenne chwile z bliskimi – zamiast biegać ze ściereczką po rodzinnym obiedzie, mogłam po prostu pić kawę i rozmawiać z rodziną.
​To idealny prezent dla każdej mamy, która marzy o wolnym czasie і prawdziwym odpoczynku!
EU182265 38 Piętro
Polecamy,  mam dreama h14 dual
JC502384 39 Piętro
Jako mama dwóch synów i żona wspaniałego mężczyzny każdego dnia żyję w centrum prawdziwego męskiego chaosu! Chłopcy przynoszą do domu piasek z placu zabaw, okruszki po ciastkach i mnóstwo emocji. Kiedyś Dzień Matki kojarzył mi się z wielkim sprzątaniem po „śniadaniu niespodziance”, które przygotowywali moi chłopcy. Ale odkąd mamy pomocnika od Dreame, wszystko się zmieniło.

Teraz, gdy bezprzewodowy odkurzacz myjący przejmuje codzienne obowiązki, moi trzej ukochani mężczyźni mogą spokojnie wręczać mi kwiaty, a ja mogę po prostu odpocząć i cieszyć się chwilą — być mamą i kobietą, a nie sprzątaczką.

Dla mnie Dzień Matki to przede wszystkim przytulasy moich dwóch synków i uwaga od męża. Najlepszy prezent dla każdej mamy to czas spędzony z rodziną, a nie ze szmatą i mopem. Dlatego produkty Dreame są dla naszej rodziny czymś więcej niż zwykłym sprzętem AGD — to prawdziwi „dawcy wolnego czasu”. Dzięki szybkiemu i łatwemu sprzątaniu zamiast czyścić dywany możemy razem iść na spacer do parku albo grać w gry planszowe. Dreame pomaga mi być spokojną i szczęśliwą mamą, która ma więcej czasu dla swoich dzieci ❤️

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy