Wielkanocna kampania opinii Dreame

46 Komentarz

Radek 30 Piętro
Zakupiłem odkurzacz Dreame L40 Ultra CE i stwierdzam po kilku miesiącach używania, że świetnie radzi sobie z sierścią psa i kurzem, utrzymując podłogi w czystości bez potrzeby ciągłego doglądania. System odkurzania działa bardzo skutecznie nawet przy regularnym linieniu, a jednocześnie jest na tyle cichy i dyskretny, że łatwo zapomnieć, że urządzenie w ogóle pracuje. Podłogi z paneli laminowanych i płytek są dokładnie domyte, bez smug i z wyraźnie odczuwalną świeżością. Dobre rozwiązanie dla osób mających zwierzęta i ceniących sobie czystość bez wysiłku. Polecam

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

FI404589 31 Piętro
Początki z Dreame L40 nie były łatwe. Najbardziej obawiałam się reakcji mojego psa na nowego „domownika”. Na szczęście po kilku dniach ciekawość wygrała ze stresem i dziś oboje funkcjonują obok siebie bez problemu, co widać na zdjęciu 😊 Sam odkurzacz świetnie radzi sobie z sierścią, dokładnie sprząta i jest bardzo wygodny w codziennym użytkowaniu. To ogromne ułatwienie w utrzymaniu porządku, zwłaszcza przy czworonogu. Teraz nie wyobrażam sobie już domu bez tego pomocnika!

QE688245 32 Piętro
DREAME Z30 - polecam, jedynie brakuje mi trybu pośredniego między turbo i eco, poza tym polecam.
QC405354 33 Piętro
Robot Dreame L10 Ultra Gen. 3 - świetny. Bardzo dobrzebradzi sobie z sierscią zwierząt (mam trzy psy i dwa koty). Jak to przy kotach - jest i kuweta. A obok kuwety zawsze jest rozrzucony żwierek. Poprzedni robot (a nie był to żaden z modeli Dreame, tylko innej firmy) nie radził sobie za żwirkien tak dobrze jak ten. A do tego moc ssania robi robote. Jesli chodzi o mycie tez bardzo dobrze sobie radzi - podczas mopowania czy odkurzania dobrą robotę robią wysuwające się padubszczotki boczne i mopa.

RI375439 34 Piętro
Świetny odkurzacz . Znakomicie sprawdza się w codziennym użytkowaniu. Dostępność materiałów eksploatacyjnych bardzo dobra . Aplikacja jasna i czytelna . System mapowania całkiem przyzwoity . W porównaniu do innych marek ma duże przewagę odnośnie wsparcia technicznego . Osobiście gorąco polecam i zachęcam do zakupu . Jestem na tak

WI775830 35 Piętro
Mam robota sprzątającego L10S Plus, co kilka miesięcy mam problem z funkcją mopowanie w nim. Raz zapchały się  przewody a innym razem wysiadła pompa. Zastanawiam się co jest powodem tych awarii, czy np. po każdym mopowanie należy wylać może wodę z pojemnika?

woda z kranu (twarda woda) może powodować odkładanie się kamienia. Pozostawianie wody w zbiorniku po zakończeniu mopowania sprzyja osadzaniu się osadów i zatykania przewodów
Dlatego zalecamy:
1. Po każdym mopowaniu opróżniać zbiornik z wodą
2. Jeśli to możliwe, używać wody filtrowanej lub demineralizowanej
3. Regularnie przepłukiwać układ wodny, aby zapobiec osadzaniu się kamienia
4. W przypadku dłuższej przerwy w użytkowaniu – pozostawić zbiornik pusty i suchy
Takie działania znacząco zmniejszają ryzyko zapychania przewodów i problemów z pompą.
HL760821 36 Piętro
Kupiony robot x40 ultra ponad rok temu.  Na tyle duże zadowolenie i pozytywne odczucia że zdecydowaliśmy się na kolejny produkt. Tym razem jest to odkurzacz bezprzewodowy pionowy. Strzał w   dziesiątkę, nawet mąż zaczął sprzątać 😁

OO496307 37 Piętro
Aplikacja do Dreame X40 Ultra Robot jest intuicyjna i wygodna w obsłudze, a sam odkurzacz świetnie radzi sobie zarówno z kurzem, jak i podłogami drewnianymi dzięki dużej mocy ssania i funkcji mopowania . Sprzątanie jest dokładne i w dużej mierze bezobsługowe. Brakuje jednak bardziej zindywidualizowanych ustawień, które pozwoliłyby lepiej dopasować działanie urządzenia do własnych preferencji.

WB420535 38 Piętro
Teraz moge sie wypowiedzieć, po pol roku uzytkowania Dreame h15 pro. Przy dziecku 3 letnim, psie i ciemnych panelach mop jest nieodzowny w codziennych czynnościach. A jak kończyła sie zima i bylo mokro to praktycznie był używany non stop. Plus mopa sam sie myje i suszy. W zimie super na plus. Można nim wjechać pod meble. Z minusów ze sam  zbiornika na brudna wodę nie umyje .

LN416086 39 Piętro
Dreame 40 - zepsuł się i walił w ściany po miesiącu użytkowania. Po kilku miesiącach to samo. Znowu wysłany na gwarancji. Naprawa trwa już ponad 40 dni. Radzę unikać. Straszne dziadostwo, a odkurzacz za ponad 4000zł.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy