konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

GJ175484 30 Piętro
Moja Zośka, bo tak nazwałam robota, póki co jest do tańca i do różańca 😁
BH942749 31 Piętro
Nie mam polskiego języka , w aplikacji są inne języki ale polskiego nie ma . Jak to ustawić ?
Zazwyczaj obsługuje język polski. Jeśli obecnie nie jest on widoczny, możliwe są następujące przyczyny:
1. Aplikacja może być w starszej wersji – proszę spróbować zaktualizować ją do najnowszej wersji.
2. Region aplikacji może być inny niż region konta.
3. Proszę wejść w  Ustawienia- Asystent głosowy i spróbować ręcznie wybrać język
AGADOM 32 Piętro
Właśnie dotarł 🧡 pierwsze czyszczenie w trakcie, wygląda dobrze!
Weronika 33 Piętro
Odkąd poznałam dreame obdarowałam juz nim najbliższe mi osoby - siostrę, mamę a nawet teściową, która jest zachwycona (podobnie jak ja) robotem i tym jak wiele potrafi
OX930429 34 Piętro
Nasz Dream Aqua 10 ultra track complete oficjalnie został członkiem rodziny i dostał imię Franek – bo każdy bohater musi mieć imię! 😄 Codziennie rusza na misję walki z kurzem i sierścią, sprzątając każdy kąt bez marudzenia.
Dzięki Frankowi w domu jest czysto i przytulnie, a ja mam więcej czasu na kawę i zabawę z kotem 🐱✨
Przemek 35 Piętro
Mój piździelec sprzątanie ogarnia lepiej niż ja sam,   do mojej żoneczki mu jeszcze troszkę brakuje,,,, ale coś mi się wydaje że da radę
TG617286 36 Piętro
Rewelacyjna maszyna! Ja leżę a on sprząta!
Home Assistant 37 Piętro
Spoko sprząta i da się zintegrować z Home Assistant
Michał 38 Piętro
Właśnie kupiłem X50 Ultra Complete. Chodzę za nim i patrzę jak ładnie sprząta.
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!
TZ586025 39 Piętro
Najbardziej cieszy się mój mąż bo nie musi odkurzać a i żonka zadowolona.❤️

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy