[FAQs] Wszystkie zbiory FAQ dotyczące produktów

39 Komentarz

HW318851 30 Piętro
X50 Ultra kamera przestała działać, wyświetla się komunikat jak w załączniku i kod błędu 1009. Czy ktoś może pomóc?

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

UQ897144 31 Piętro
Dreame L40 Ultra

W pomieszczeniu gdzie ma stację położyliśmy dywan, którego nie jest w stanie przekroczyć w trakcie wykonywania zadania odkurzania. Gdy przełączy się na mopownaie - mija go bez problemu ale przy odkurzaniu nie jest w stanie przekroczyć połowy dywanu i kończy zadanie po odkurzaniu połowy dywanu i połowy tego pokoju, ignorując to że zadałem czyszczenie całego mieszkania. Dywan nie jest wysoki, niższy niż mata gąbkowa którą mamy dla dziecka w salonie a z nią sobie radzi bez problemu. Miał ktoś tak? PS przed dodaniem dywanu wszystko było ok. Próbowałem ponownego mapowania już 3 razy i jest w stanie przekroczyć dywan tylko jak kieruję go ręcznie.
ZR469711 32 Piętro
Dlaczego nie mopuje?
YL756700 33 Piętro
Mam 3 koty i duża ilość sierści. Czy Dreamy poradzi sobie z sierścią?
IB782876 34 Piętro
Witam. Czy można ustawić sprzątanie na dywanie który ma czarny kolor ?? Robót x50 ultra gubi się
IB782876 35 Piętro
Czy to możliwe, że x50 ultra gubi się na czarnym kolorze ??
GJ930046 36 Piętro
Moj robot ma problem z czyszczeniem jednego pomieszczenia. Tylko jednym pomieszczeniu bez zadnych przeszkod jeździ dziwnie nieskladniowo i niedokładnie jak to zmienić?
Renata 37 Piętro
Jak włączyć  sterowanie glosowe
KA043734 38 Piętro
Witam , dreame x40 od kilku dni mopuje podloge gres , zauważyłem dzisiaj tak jakby przytarte szkliwo , brak połysku na kilku plytkach w domu . Czym to moze byc spowodowane ? Jakaś reakcja na srodek czyszczacy od dreame ? Co sie moglo wydarzyć ? Boje sie teraz uzywac robota .

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

1234

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy