Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

RA876317 29 Piętro
Dreamy to inteligencja, łatwość i skuteczność użytkowania, zaoszczędzony czas i wiele możliwości. Super odkrycie.
PL078191 30 Piętro
Mój Dreame matrix 10 ultra to zdecydowanie cichy bohater mojego domu! 🏠✨ Mój ulubiony moment dnia? Kiedy po całym tygodniu pracy w końcu siadam w fotelu, żeby nadrobić ulubione filmy, a on w tym czasie dzielnie i bezszelestnie dba o podłogi. To ta chwila, kiedy z ulgą myślę: „Jak dobrze, że go mam!”, bo zamiast biegać z odkurzaczem, mogę po prostu odpocząć. Robot radzi sobie świetnie, a ja mam poczucie, że dom sprząta się sam, podczas gdy ja ładuję własne baterie. Bez niego codzienność byłaby o wiele trudniejsza! 🤖💙”
TL923324 31 Piętro
Powiem tak mamy robota ponad rok czasu żona jest zachwycona chodzi codziennie czasem nawet 2-3 razy gdyż mamy psa zawsze posprząta bez zarzutów polecam każdemu sprząta bez żadnego zarzuty

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

WB895724 32 Piętro
Ten moment, kiedy wracam do domu i widzę, że robot już wszystko posprzątał - bezcenny. ✨
Nie ma lepszego uczucia niż wejść do czystego mieszkania po intensywnym dniu. Dreame sprawia, że technologia naprawdę pracuje dla mnie, a nie na odwrót.
P.S. Czasem żartuję, że robot sprząta lepiej niż ja 😄
YJ966830 33 Piętro
Jeden z tych małych momentów w ciągu dnia, kiedy myślę: jak dobrze, że to mam. Szybkie sprzątanie po całym dniu i z głowy jeden problem. Dreame serio ułatwia codzienność 💙
SR024359 34 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z robota sprzątającego Dreame. Świetnie radzi sobie zarówno z odkurzaniem, jak i myciem podłóg. Dokładnie zbiera kurz, włosy i okruchy, bez problemu wjeżdża pod meble i omija przeszkody chodź czasem zawiesza się na krzesłach gdyż mam starszy model bez kamery. Aplikacja jest intuicyjna i pozwala łatwo ustawić harmonogram sprzątania oraz strefy zakazane. Robot pracuje cicho, a bateria wystarcza na sprzątnięcie całego mieszkania. To ogromna oszczędność czasu, polecam każdemu znajomemu.
Pan i Władca 35 Piętro
Gdy zepsuł się mój pierwszy robot Dreame L10s Ultra gen2, po wielkich przebojach z Amazon, po 4 miesiącach walki o odzyskanie czegokolwiek, myślałem że już nigdy nie wrócę do marki... Zacząłem szukać następcy, który godnie sprzątał by mój dom jak moja "Stefania". Po wielu zamówieniach i późniejszych zwrotach okazało się że nie ma nic lepszego niż Dreame i dziś znów sprząta "Stefania 2.0" w modelu X40 Ultra😁
TF245324 36 Piętro
Dramie D10 Plus, przy moim futrzaku z dużą ilością podszerstka, pozwala mi nie zwariować przy sprzątaniu.

Autonomia tego urządzenia sprawiła, że pokochałem tę markę. 🙂
GF750255 37 Piętro
Jeszcze niedawno mój „rytuał” sprzątania wyglądał tak, że wyciągałem ten wielki, głośny odkurzacz z szafy, potykałem się o kabel, a na koniec i tak okazywało się, że pod kanapą zostały koty z kurzu. 🤦‍♂️
​Odkąd mam u siebie Dreame, zmieniło się jedno: przestałem o tym myśleć. Włączam go, kiedy wychodzę z psem albo idę po bułki. Wracam, a podłoga jest po prostu czysta. Bez walki z kablem, bez schylania się.
UG961434 38 Piętro
Dwójka dzieci i jeden pies
Dreame w sprzątaniu jest the Best.
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy