【FAQs】X50 Ultra Najczęściej Zadawane Pytania

49 Komentarz

RM432865 30 Piętro
Jak usunąć nieprzekraczalny próg na mapie
trzeba wejść w edycje mapy kliknąć poniżej czerwony próg i ponownie już na mapie dotykamy ten próg który chcemy usunąć i pojawi sie edycja tego progu naciskamy x i juz po problemie
NM820715 31 Piętro
Witam
Proszę o pomoc moj x50 od jakiegoś czasu nie wysuwa bocznego mopa podczas mopowania podłogi. Nie ma znaczenia czy sprzata i jednocześnie mopuje, ustawieniach automatycznych czy niestandardowych.
NM820715 32 Piętro
Witam
Proszę o pomoc moj x50 od jakiegoś czasu nie wysuwa bocznego mopa podczas mopowania podłogi. Nie ma znaczenia czy sprzata i jednocześnie mopuje, ustawieniach automatycznych czy niestandardowych.
ND042620 33 Piętro
Dzień dobry, generalnie sprzęt jest rewelka ale ostatnio robot na zakrętach zaczął dziwnie skręcać, podczas ostrych skrętów robi taki nagły skręt, ale jakby zbyt późno przez co omija sporo przestrzeni na objeżdżaniu zakrętów, niestety nie ma jak dodać filmu bo na nim najlepiej widać o co chodzi. Wcześniej objeżdżał przeszkody bardzo płynnie teraz takim szarpanym ruchem(czyściłem kółka i nie pomogło)
Model L50 ultra pro
YG343938 34 Piętro
Robot nie miga podczas ładowania
XA816838 35 Piętro
Zakupiłam ten robot ze względu na chowany lidar, ale ni jak to się ma w praktyce. Nie dojeżdża do mebli choć moze. Poprostu meble ,wjazd pod kaloryfery i ogólnie tam gdzie mógłby schować lidar nie robi tego. Próbowałam różnych kombinacji ustawień.
TL201961 36 Piętro
Mam robota 9 dni ot zakupu, z mapował pomieszczenie i przy ponownym włączeniu wyskakują błąd że zablokowany czujnik lasera. Czujniki są czyste a robót kręci się w kółko i po kilku obrotach ponownie wyskakuje błąd.
NU744599 37 Piętro
Robót pomija dywan w salonie,a jest na mapie.
Jest to od pewnego czasu
IO952682 38 Piętro
W moim robocie nie opróżnia się zbiornik a stacja nie daje żadnych komunikatów aby był jakiś problem. Robot odkurza przepełniony, zapycha się i nie zbiera prawidłowo. Muszę opróżniać go manualnie. To jest przyczyną czy mam reklamować wadę?
ZK218452 39 Piętro
Jak dodać kolejne piętro?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy