🎉 Podziel się swoim doświadczeniem i wygraj!

Ferwor: 73

73 Komentarz

UE603090 30 Piętro
Dreame matrix 10 od miesiąca sprząta. Zastąpił Roborocka s7. Często gubi mopy przy wjeżdżaniu na dywan,dorabia sobie nową mapę odwróconą o 90 stopni do aktualnej,dużo obszarów pomija w sprzątaniu
Jeśli mapa urządzenia jest nieprawidłowa, może Pan/Pani kliknąć „Edycja mapę” i skorzystać z funkcji „Przywróć ”.
Wysokość podnoszenia mopa w modelu Matrix10 wynosi 10,5 mm. Jeśli dywan jest zbyt gruby, mopa robota może się odczepić z powodu zablokowania. Zalecamy ograniczenie dostępu robota do dywan.
MD467292 31 Piętro
Święta w zeszłym roku. I prezenty. Ciekawe , co przyniesie Mikołaj... I wiecie co mi przyniósł? Super suszarkę do włosów. Myślałam że jej nie potrzebuje, a stała się niezbędnym gadżetem do życia. A co w tym roku? Moje obie córki otrzymają coś, co jest niezbędne do życia... Suszarki Dreame! Jedna srebrną, a druga zlotą :-). I nie mogę się doczekać aż Mikołaj je położyć pod choinką... I doczekać wyrazu twarzy- czy udało się trafić z prezentem. Trzymajcie kciuki. Ps. Jedna suszarkę kupiłam na allegro a druga w sklepie dreame. Obie w super cenach!
GF178074 32 Piętro
Trochę cienki ten konkurs. Juz wydałem nie małe pieniądze, a konkurs polega na KUP!!!. To może coś dostaniesz. To nie jest docenienie klienta.
Dziękujemy za szczerą opinię. W przyszłości planujemy więcej aktywności bez konieczności składania zamówienia, a uwagi zostały przekazane do zespołu.
RA687017 33 Piętro
Proste w obsłudze, strefy  sprzątania łatwe do zdefiniowania, foto Zgubionych rzeczy na podłodze 😁
KP994307 34 Piętro
Troszkę nie fer ja zakupiłem w AGD RTV dlaczego inne sklepy nie wchodzą w grę i za dużo większą cenę mojego dreame L40s a pytalem na stronie czy Benda jakieś promocje
Dziękujemy za cenną opinię. W przyszłości planujemy więcej działań bez ograniczeń udziału, aby więcej użytkowników mogło w nich uczestniczyć. Uwagi zostały przekazane do zespołu.
WB640766 35 Piętro
Najgorszy odkurzacz jaki miałam. Totalna porażka, mam go zwyczajnie dość. Jakość  sprzątania totalna porażka. Gubi śmieci, części nie zbierze o myciu nie wspomnę. Puszczam już podwójne cykle, a potem poprawiam zwykłym mopem, który jest tak brudny, jakby wcale nie myl. Serwisujemy, wymieniamy podkładki płyny i nadal jakość bardzo bardz zła. NIE POLECAM!!!!!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Przepraszamy za niedogodności. Sprawa została przekazana do zespołu, prosimy o kontakt z oficjalnym wsparciem pod adresem dreamesupport@dreame.tech.
ZD384101 36 Piętro
Gówno wymienili na nowe tym razem nie dziala kamera podgląd na żywo oczywiście zgody itp sa akceptowane
VC680796 37 Piętro
Dream D20 Ultra to świetne urządzenie, które pozytywnie zaskakuje zarówno jakością wykonania, jak i możliwościami. Sprzęt działa płynnie, jest prosty w obsłudze i bardzo funkcjonalny. Jakość obrazu/dźwięku stoi na wysokim poziomie, a stabilna praca sprawia, że korzystanie z niego to czysta przyjemność. Dużym plusem jest nowoczesny design oraz dobre dopasowanie do codziennego użytkowania. Widać, że to produkt dopracowany w szczegółach, który spełnia oczekiwania nawet bardziej wymagających użytkowników. Zdecydowanie wart swojej ceny i godny polecenia.AleX
Dreame Forum 38 Piętro Inicjator wątku
Dziękujemy wszystkim za udział i opinie.

Nagrody w tej akcji są przyznawane na podstawie numerów zamówień z oficjalnego sklepu Dreame na Allegro (https://business.allegro.pl/uzytkownik/DreamePL/sklep ), dlatego w komentarzu należy podać numer zamówienia AL w celu weryfikacji. Komentarze bez numeru zamówienia nie będą brane pod uwagę w tej edycji.

Jednocześnie dziękujemy za zrozumienie i informujemy, że w przyszłości planujemy więcej aktywności bez ograniczeń platformy lub warunków udziału, aby więcej użytkowników mogło w nich uczestniczyć. Uwagi zostały przekazane do zespołu.
UL254451 39 Piętro
Witam,
wymieniłem swój stary odkurzacz bez automatycznej stacji bazowej na L40 ultra AE i jestem bardzo zadowolony.

W domu mamy psa i L40 Ultra bez problemu radzi sobie z sierścią - mieszkanie codziennie czyste. Nie blokuje się na meblach, nie obija ścian, jak trzeba sam powtarza sprzątanie trudniejszych miejsc. Do tego pracuje naprawdę cicho. Gdyby tylko był z 2 cm niższy to byłby odkurzaczem ostatecznym ;)

Numer zamówienia: dc6e1520-d5ee-11f0-a641-0bfe1aa147a0

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Dziękujemy za opinię. Przekażemy ją odpowiedniemu zespołowi.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy