【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

YP454799 30 Piętro
My nazwaliśmy swojego ls10 ultra WARIAT, bo sprząta jak szalony
BC861920 31 Piętro
Cześć, kiedyś miałem psa, który zjadał okruszki z podłogi. Teraz mam robota, nie szczeka, nie drapie w drzwi i nie próbuje mnie przekupić smutnymi oczami. Zamiast aportować patyk, aportuje kurz spod kanapy i myje podłogi.
AD093778 32 Piętro
Najlepszy odkurzacz ever!!!! Sprzątanie i mycie podłóg za pomocą aplikacji to jest po prostu mistrzostwo. Nie trzeba nic kompletnie robić samemu. W końcu XXI wiek zawitał w moje skromne progi😍😍😍
LW639881 33 Piętro
Czy Wasze roboty też mają imiona? Bo nasz… tak!

Nie planowałam zakupu robota sprzątającego, ale moja siostra tak długo zachwalała swojego Dreame, że w końcu dałam się namówić. I nie żałuję ani trochę!

Od początku wiedzieliśmy, że nasz robot zasługuje na imię — w końcu skoro codziennie ogarnia cały dom🏡, to chyba zasługuje na trochę szacunku, prawda? 😁Po burzliwej rodzinnej debacie ochrzczony został… Grootek bo jak jego filmowy pierwowzór, nie mówi za wiele… ale robi swoje i jest absolutnie niezastąpiony! I tak, Grootek sprząta, kiedy my jesteśmy w pracy, a w weekendy… specjalnie zaprogramowany na 8:00☀️, żeby delikatnie nas „wyciągnąć” z łóżka. Taki mały, złośliwy budzik na kółkach 📢

Dzięki niemu w domu jest czysto bez wysiłku, a my mamy więcej czasu dla siebie.🥰

A teraz pytanie do Was: czy Wasze roboty też mają imiona? Jakie? Jestem bardzo ciekawa — może zbierzemy tu całą galerię robotów z charakterem!😎
HG904619 34 Piętro
Zakupiłam Dreame H15. Jest świetny. Jestem mega zadowolona. Obłędna maszyna. Dojeżdża do krawędzi, świetne wspomaganie kół, rozkłada się na płasko, zero splątanych włosów no i samoczyszczenie i suszenie. To jest mop o którym maszyłam i mam go można powiedzieć bezobsługowy. Jedynie co trzeba dolać wody i opróżnić zbiornik z brudną wodą. Mega polecam, mycie podłóg sprawia mi teraz przyjność.
IM780793 35 Piętro
Witam wszystkich i gratuluję wyboru! 🥳 Dreame to świetny sprzęt, gdyż w tym czasie kiedy ja wypoczywam na tarasie ☕, mój ogród sam się kosi. No może nie sam😜  #Dreame #RobotKoszący #Ogród #Relaks #Wakacje #Technologia
VB561455 36 Piętro
Po roombie to jest wyższy poziom wtajemniczenia. Pierwszy dzień testów, ale narazie pozytywne wrażenia
DZ665110 37 Piętro
Kocham Dreame H14, bo wreszcie mam partnera, który naprawdę pomaga w domu – nie gada, nie narzeka, tylko sprząta i błyszczy! 🥰💪🏻
QP350572 38 Piętro
Mamy już odkurzacz z mopem i kosiarkę. Mimo, że dopiero wiosna moja żona opalona jak po wakacjach. A ty co robisz z zaoszczędzonym czasem? 😂
QF375142 39 Piętro
Dreame mój pierwszy robot odkurzacz i jestem bardzo zadowolony. Tylko staremu tradycyjnemu odkurzaczowi jest już przykro, że nie jest potrzebny i leży zapomniany w najgłębszej szafie

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy