Współtworzenie produktów Dreame

Ferwor: 67

69 Komentarz

DX252626 29 Piętro
Niestety jestem bardzo ale to bardzo rozczarowana marką Dreamy. Zakupiłam Aqua 10 ultra truck i reklamowałam po jednym użyciu. Kupiłam drugi i dokładnie to samo.
Stacja suszy mop zupełnie mokry 3-4 godziny a zupełnie suchy worek na kurz 10 godzin!!!
To jakieś zupełne nieporozumienie. Za pierwszym razem serwis stwierdził że uszkodzony jest czujnik wilgoci a za drugim ze wszystkiego się wycofali i stwierdzili że tak ma być !
Robot oprócz suszenia worka 10 h co razem z mopem trwało 14 h odkurzał jedno 15 m2 pomieszczenie 70 minut! Do tego wczale dokładnie nie odkurzył- dywanu prawie wcale i stworzył mapę nierzeczywistego pomieszczenia. Jakaś porażka.
Do tej usterki serwis się nawet nie odniósł.
Mam wrażenie że wszystkie te testy które oglądali przed zakupem są sponsorowane przez Dreamy bo inaczej nie da się tego wytłumaczyć.
Jedno wielkie nieporozumienie ta marka i jej produkty.
Przykro nam z powodu problemów z Aqua 10 Ultra Truck. Aby je dokładnie sprawdzić, prosimy o kontakt z serwisem Dreame: dreamesupport@dreame.tech
wraz z numerem zamówienia i nagraniami.

QW442872 30 Piętro
Chińskie znaki w ankiecie
LKr 31 Piętro
Czy ktoś wie jak zmienić nazwę pokoju? Aqua Ultra Truck 10
Potem proszę kliknij, aby wybrać pomieszczenie docelowe na mapie, a następnie kliknij ten przycisk, aby je zmienić.

Proszę przejdź na stronę urządzenia, kliknij ikonę “Edycji Mapy” po prawej stronie, a następnie wejdź w funkcję “Podziału Pomieszczenie”. Opcję “Zmien Nazywę” znajdzie Pan/Pani nadole

Dreame Forum 32 Piętro Inicjator wątku
Dziękujemy wszystkim za opinie! 🙏
Zauważyliśmy już problem z pojawiającymi się w ankiecie chińskimi napisami i przekazaliśmy go do odpowiedniego zespołu. Obecnie trwa analiza przyczyny i problem zostanie wkrótce naprawiony.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość oraz wyrozumiałość!
JE942237 33 Piętro
Dlaczego po dodaniu strefy robot nie wyjedzie do niej chociaż nie ma żadnej przeszkody.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Ze względów bezpieczeństwa dodawanie regionów bezpośrednio do istniejących map nie jest obecnie obsługiwane. Konieczne jest utworzenie nowej mapy.

Funkcja ta nie dodaje obszarów do mapy, lecz określa, że ​​robot powinien posprzątać konkretny obszar na mapie.

Dreame Forum 34 Piętro Inicjator wątku
Właśnie to potwierdziliśmy — chińskie napisy, które się pojawiły, pochodzą z wewnętrznych komunikatów systemu ankietowego, a nie z treści samej ankiety. Zgłosiliśmy już tę kwestię dostawcy systemu i mamy nadzieję, że w przyszłości zostanie poprawiona obsługa języków. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Waszą cierpliwość oraz opinie! 🙏
PZ288421 35 Piętro
Ankieta zawiera błędy ortograficzne i pod sam koniec pojawiają mi się chińskie znaki
BB291553 36 Piętro
Czy można zmniejszyć pobór wody
SZ955116 37 Piętro
Dalej chińskie. Nikt chyba nie zostanie wylosowany do tego 7 dnia miesiąca jak jest 6 grudnia
Preacher 38 Piętro
Wypelnione

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy