Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

TZ332120 30 Piętro
Powodzenia! Super konkurs!
VY025607 31 Piętro
Powodzenia wszystkim
OS512491 32 Piętro
Jestem najszesliwszym człowiekiem mając yo urządzenie . Dlaczego ? Ponieważ nie lubię sprzątać, a mój odkurzacz kocha to !! Odkurzy i zmyje podłogę, a ja mogę w końcu leniuchować.  Toooo jest życie!  Wowwww
OS512491 33 Piętro
Jestem najszesliwszym człowiekiem mając to urządzenie . Dlaczego ? Ponieważ nie lubię sprzątać, a mój odkurzacz kocha to !! Odkurzy i zmyje podłogę, a ja mogę w końcu leniuchować.  Toooo jest życie!  Wowwww
OS512491 34 Piętro
W końcu leżę jak królewna  przy moim Dream .!!!  Ja leżę, a on sprzata . Nic piekniejszego .
TF832566 35 Piętro
Fajny konkurs :-)
DE958232 36 Piętro
Jesteśmy naprawdę szczęśliwi z tego ile ulgi i radości daje nam Dreame X50 że jego pomoc w sprzataniu jest nie do przecenienia.
Po rocznym użytkowaniu wiemy że wśród wielu podobnych odkurzaczy wybraliśmy dobrze.
UC602487 37 Piętro
Fajnie że konkursy są często
HS081048 38 Piętro
Gdybym miał wybrać jeden produkt Dreame na Black Friday, wybrałbym Dreame L20 Ultra (robot sprzątający), i to z kilku powodów:
1. „Pełna automatyzacja” naprawdę rozwiązuje problem sprzątania na co dzień.
Stacja sama myje mopy, suszy je gorącym powietrzem, opróżnia pojemnik na kurz. To jest realna oszczędność czasu — praktycznie zero obsługi.
2. Genialne omijanie przeszkód i podnoszenie mopów.
Robot potrafi skutecznie omijać małe przedmioty (kable, skarpetki), a mop podnosi się na dywanach — więc nie trzeba niczego przestawiać.
3. Dokładne mycie podłóg.
Mopy wysuwają się na krawędzie, dzięki czemu robot dociera do listew i narożników — coś, czego większość robotów nadal nie potrafi.

Problem, który bym rozwiązał:
Codzienny „drobny bałagan” — kurz, pył, okruszki, ślady po butach, ślady psa czy plamy.
To wszystko znika bez angażowania mnie.
W praktyce oznacza to czystą podłogę zawsze, a nie tylko po sobotnich porządkach☺️.
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

OJ005066 39 Piętro
Mam i ja od 3 dni jestem posiadaczką x50 Ultra , Uwielbiam go i żałuję że tak późno go kupiłam.  Pomocna dłoń  każdego domu

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy