konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

TC701868 380 Piętro
Nazwałam swój sprzęt Wiktoria. jest to nasze wspólne zwycięstwo nad sierścią psa i kota. najlepsze jednak jest to że ja mogę odpoczywać bo Ona pracuje.
KC967868 381 Piętro
To moja najlepsza pomocnica w domu
JQ239808 382 Piętro
Super odkurzacz myjący.
UF180811 383 Piętro
Dreame to w końcu mop, który faktycznie odkurza i mopuje zbierając wodę. No i ta funkcją samooczyszczenia i suszenia robi robotę !
Hubert 384 Piętro
Dopiero początek ale widzę że jest lepiej od Rumby I 7+ 😊
Robert 385 Piętro
Mały moment czystości z Dreame? Kiedy w sobotę rano odpalam sprzęt, a po chwili całe mieszkanie wygląda jak nowe. Ten moment, gdy patrzę na czystą podłogę i wiem, że weekend zaczyna się idealnie
UF180811 386 Piętro
Przerabiałem już kilka odkurzaczy z funkcją mopowania ale dopiero Dreame sprostał moim oczekiwaniom.
AI967080 387 Piętro
Posiadam dwa urządzenia odkurzacz Dreame X50 oraz suszarkę Dreame Glory. Dlaczego zakupiłem urządzenie bo czas to pieniądz odkurzacz uwolnił mnie od codziennego odkurzania i mycia podłóg a dodatkowo przejeżdża przez progi i inne przeszkody wjeżdża pod meble. Zawsze mam czysto 😃😃😃. Suszarka dla żony rewelka cicha a do tego bardzo mocna moc wydmuchu już nie słyszę skarg ręka mnie boli od trzymania i jak mi jest gorąco dlatego że suszarka lekka super nawiew opcje do wyboru suszenia. Życie sobie można ułatwić jak ktoś tylko chce.😉😉😉
LZ307377 388 Piętro
Uwielbiam patrzeć jak się odkurza dom a ja mogę siedzieć i pooglądać tv 😁
GO544976 389 Piętro
Mój Dreame codziennie dzielnie odkurza, potem mopuje. Robi to dokładnie jedynie czasem muszę go powstrzymać aby nie robił tego po raz trzeci. Pracowity robot.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy