konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

GC051275 370 Piętro
Dreame kupiłam dla siebie i dla mojej córki,obydwie jesteśmy zachwycone tym wspaniałym robotem,który nie tylko odkurza ale także myje ,podłogi są naprawdę czyste ,ja w ubiegły weekend zamiast myć podłogi,włączyłam swojego robota ,a sama razem z wnukami ruszyłam na przejażdżkę rowerową,Wracam podłogi czyściutkie,to jest naprawdę wspaniałe urządzenie
RT655374 371 Piętro
Witam zadowolonych użytkowników, w końcu mam czas na kawę jak odkurzam czy myję podłogę DREAME jest super
IR356706 372 Piętro
X50ultra to najlepsza rzecz z małego AGD, którą kupiłam. Nie żałuję ani złotówki. Niesamowite, jak dokładnie mopuje podłogę... niesamowicie było też, gdy spadł mi ze schodów, bo zapomniałam zastawić je podczas mapowania trasy... mimo to działa! Jest rewelacyjny, zwłaszcza przy moich wymagających podłogach 😆
GZ961942 373 Piętro
Gdy była w serwisie to dopiero się przekonaliśmy jak bardzo jej brakuje ☺️
HQ391637 374 Piętro
Mój najlepszy przyjaciel, baaardzo się zaprzyjaźniliśmy w tak krótkim czasie. Zastanawiam się nad zakupem koleżanki dla niego😊
SF329786 375 Piętro
Ja jestem zadowolony z jakości czyszczenia
SF329786 376 Piętro
Jestem zadowolony z urządzenia
ZQ120222 377 Piętro
Odkąd w domu pojawił się sprzęt Dreame, sprzątanie przestało być przykrym obowiązkiem. Najbardziej lubię moment, kiedy po całym dniu pracy włączam odkurzacz i w kilka minut podłoga znowu wygląda jak nowa. Przy dziecku w domu okruchy pojawiają się dosłownie wszędzie, więc taka pomoc naprawdę robi różnicę. Fajnie mieć chwilę spokoju, zamiast ciągle biegać z miotłą. Mała rzecz, a codzienność od razu trochę łatwiejsza 😊
MA143196 378 Piętro
Kupiłam robota od Dreame i jestem zadowolona— świetnie radzi sobie z kurzem i sierścią, a do tego dokładnie mapuje mieszkanie i niczego nie pomija. Działa cicho, długo trzyma na baterii i bardzo ułatwia codzienne sprzątanie
JORGUŚ 379 Piętro
Spoko sprzęcik. Czyści sprząta myje i nie wyje

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy