konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

GL845827 360 Piętro
Jestem zachwycona moim robotem odkurzająco - mopujacym! 100 metrow czystego mieszkania przy kotach i dzieciach.
IX889945 361 Piętro
Super robot sprzątający, lubię patrzeć jak czyści nasz salon kiedy piję kawę :-)
ES044026 362 Piętro
Dreme sprząta, pralka pierze ja se leżę 😎
DO683975 363 Piętro
Co weekend z mężem powtarzamy, że Dreame, był najlepszym zakupem! On sprząta, a my w tym czasie możemy spokojnie obejrzeć serial w tv ❤️❤️
Tomek 364 Piętro
Jestem bardzo zadowolony z robota sprzątającego L40 ultra
NG015004 365 Piętro
Dreame - Game Changer
CV927105 366 Piętro
Oczyszczacz powietrza przy dwóch gigantycznych kotach sprawdza się idealnie a tym bardziej jak oczekujemy na kolejnego członka rodziny, w końcu nasza sypialnia nie jest pełna kocich kłaczków a funkcja zwierzęta sprawuje się świetnie już nie musimy chodzić z odkurzaczem 3 razy dziennie, dodatkowym atutem jest laser dla kociaków ułatwia wieczorna zabawę. Polecam z czystym sumieniem
MX332734 367 Piętro
I kto tak ma jak ja..
4 tys metrów trawnika
I brak prywatnego ogrodnika
Na szczęście są dwa Dreame
I ogarniam robotę nimi
Dzięki nim mam czas na drina
Lub szybki wypad z panną do kina.
JX208137 368 Piętro
Polecam obecnie mam odkurzacz H15 sprawdza dięrewlacyjnie postanwiłem dokupić robota sprzątającego do codziennego utrzymania porządku i jestem przekonany że będzie jak jego starszy kolega sprawdzi dię
LN748930 369 Piętro
Mam robota sprzątając ego remontowanej firmy . Jednak marzyła mi się funkcja miłowania. Szukanie i wybór. Oparty na rankingach i opiniach . Zakup z lekką obawa .  Udało się skrzętnie jest niesamowity . W  porównaniu z posiadanym robotem ultra x50 jest  wręcz cichy . Skrzata i myje jak szalony .  Jest mi przyjemnie   po powrocie do czystego domu

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy