konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

KO015754 340 Piętro
Uwielbiam mojego robota sprzątającego Dream. Dzięki niemu mam więcej czasu dla mojej rodziny oraz dla siebie 😍
Olas 341 Piętro
Dreame Ultra Gen 3 to mój pierwszy robot sprzątający i jestem pod ogromnym wrażeniem. Nigdy bym nie przypuszczał, jak wiele czasu można zaoszczędzić dzięki automatyzacji sprzątania. To wyjątkowe urządzenie, charakteryzujące się doskonałą jakością wykonania. W przyszłości zamierzam kontynuować korzystanie wyłącznie z produktów tej marki
KU989928 342 Piętro
Super sprzęt
MarcinRogo 343 Piętro
Super urządzenie.
AU830801 344 Piętro
Ułatwia mi życie mój robocie 🤗
JO628335 345 Piętro
Dobry sprzęt. Do sprzątania i samej obsługi nie mogę się przyczepić. Jak gdzieś nie domyje podłogi wystarczy dać mu powtórzyć akcję. Fajny myk z możliwością podglądu zwierzaka przez kamerę choć nie do końca ogarnia temat i często nie znajduje psiaka leżącego gdzieś w spokoju. Zdecydowanie poprawki potrzebne są aplikacji na telefony. Mało intuicyjna, ma kupę opcji które gdzieś są poukrywane. Ciężko ogarnąć sprzątanie dwupoziomowego domu.
TD824034 346 Piętro
Jestem naprawdę pod wrażeniem działania tego robota. Dreame X50 ultra jest super. Działa naprawdę inteligentnie, i bardzo dobrze sprząta. Długo zastanawiałem się nad kupnem, ale nie żałuję. Ostatnio edytował(a) TD824034 w dniu 2026-3-4 12:36

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

OM491751 347 Piętro
🤗 idealny
OM491751 348 Piętro
Odkurzacz DREAME jest wspaniałym, bo mieszkańcą domu daje więcej wiary w czystość i czas wolny bo sam nie jest powolny. Czyści,sprząta zwiedza kąty , lubi być porządny. Przy nim rodzina się cieszy że ma mniej do zrobienia rzeczy. Na kamerce obserwuje jak on po naszych salonach szosuje. Cicho jezdzi, uważa.. nie straszna mu żadna plama , omija pucuje i widać że dobrze w naszym domu się czuję 😊 takiego jak on przyjaciela niejedni by chciali od teraz.
YB608860 349 Piętro
Moja codzienność z  to przede wszystkim szybkie ogarnięcie mieszkania między pracą a domowymi obowiązkami. Najbardziej lubię ten moment, kiedy w kilka minut podłoga jest idealnie czysta, a ja mogę usiąść z kawą i mieć poczucie, że wszystko jest na swoim miejscu. Mały rytuał, który naprawdę robi różnicę każdego dnia ✨

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy