【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

PQ635611 340 Piętro
🌷🌷🌷🌷 dziękuję bardzo za super robota!
PQ635611 341 Piętro
🌺🌺🌺🌺🌺🌺 super
PQ635611 342 Piętro
Uwielbiam swojego robota i kupiłam takiego siostrze!
FM557228 343 Piętro
Hej, od czasu jak mam urządzenie robót sprzątający to on robi za mnie całą robotę. W domu mam wykładziny, dywan i kafle na podłodze więc jest całkiem dużo do ogarnięcia.
Teraz mogę poczytać w spokoju przy kawie, a on jest na obrotach 😀🧺🧹🤣

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

FM557228 344 Piętro
Hej, mega super cieszę że że go mam . Kupiłam i codziennie ma co robić. Jest to dla mnie duża wygoda.😀

FM557228 345 Piętro
Hej😀mam i ja to moje super urządzenie sprzątające, nie zamieniłaby je na zwykły odkurzacz 🤣Sprząta perfekcyjnie. Codziennie go załączam i uwierzcie ma co robić. Teraz to ja sobie siedzę i czytam książkę i i piję kawkę. Kiedyś się zabierałam do odkurzania raz w tygodniu, ale od zakupu tego odkurzacza robię odkurzanie codziennie. Dom lśni, moje podłogi są mega czyste, a na meblach osiada mniej kurzu. To jest dla mnie czas. Czysta przyjemność. Siedzę i patrzę .

SI907783 346 Piętro
Kupuję różny sprzęt AGD, jednak zakup X50, uważam za jeden z najbardziej trafionych.
BR224554 347 Piętro
Witam witam. Nasz L20 to nazywa się poprostu Groźna Woźna
DL325116 348 Piętro
Dzięki robotowi Dreame L10S Pro oraz odkurzaczowi R10 mamy z żoną więcej czasu dla siebie będąc emerytami. Choć są pewne niedostatki, np. problemy z odkurzaniem przy krawędziach ścian, nie mieści się pod paroma meblami i wymaga ręcznego oczyszczania (to nasza wina, bo wybraliśmy model bez automatycznej stacji czyszczącej), to jednak posiadanie i używanie tego sprzętu oceniamy pozytywnie i mamy więcej czasu dla siebie 😀
MP387061 349 Piętro
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy