konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

NO671225 330 Piętro
Witam mam taki problem że robot mimo zrobienia mapy pomieszczenia całego mieszkania sprząta tylko dokładnie w kuchni a w salonie oraz korytarzu dosłownie sprząta po jednym metrze kwadratowym co może być przyczyną i wraca do bazy
DB062769 331 Piętro
Kiedy wychodzę do pracy to Moja Lola (bo tak nazwałem odkurzacz) tez wyrusza do pracy. Jestem mega zadowolony z jej pracy, świetnie sobie radzi z sierścią psa i dywanem polecam
NO671225 332 Piętro
W kuchni podłoga jest z płytek a w salonie i w korytarzu z paneli co może być przyczyną że nie chce sprzątać
Muszynka 333 Piętro
Ten odkurzacz od pierwszych dni przypadł do gustu moim psom. Gdy widzą że wyjeżdża same grzecznie wskakują na kanapę i czekają aż posprząta. Cała nasza rodzina dziękuję za ten produkt - rewelacja
KR554634 334 Piętro
Witamposiadam L40 utra ustawilem na codzienne sprzat anie wszystkich pomieszczeń i jestem mega zadowolony. Dobrze czysci dywany nawet z dlugim wlosem.Bardzo dobry sprzęt łatwa obsługa, szybko zeskanował pokój i dostosował formę czyszczenia
Szkoda że tak późno go kupiłem.
Bardzo pomógł mi w życiu codziennym. Super sprzęt 👍
XU640236 335 Piętro
Już od dawna namawiałem żonę na kupno robota sprzątającego ale bezskutecznie. W zeszłym roku zainteresowałem się Dreame L10 gen2 i nie udało mi się namówić żony na zakup. Pod koniec 2025 r. zobaczyłem tego robota ale gen3 i już nie pytając żony w lutym br kupiłem go. Po zainstalowaniu i uruchomieniu i po pierwszym sprzątaniu moja żona mnie przeprosiła za to, że tak długo by)a przeciwna zakupowi.
DP917918 336 Piętro
Dreame - mniej sprzątania, więcej życia. Dreame sprząta a ja w tym czasie popijam kawkę 👍
Kazik 337 Piętro
Polecam z całego serca robota x50 ultra Complete. Jest genialny w swoim fachu. Sprząta dokładnie i mopuje również. W aplikacji jest duzo funkcji do wyboru w kwestii sprzątania.  Ułatwia codzienność przy małych dzieciach i zwierzętach.  Zdecydowanie zakup na plus.
QL930441 338 Piętro
Od kilku dni mieszka u mnie DREAME, brunetka o krągłych kształtach, która nie marudzi, mówi a nawet szczeka, ale tylko gdy się ją o to poprosi i do tego utrzymuje dom w czystości. Polecam! PS. Niestety nie gotuje.
BO914858 339 Piętro
Nazwałam go Krycha. Mój kot nie lubi Krychy. Krycha sprząta a kot rozsypuje żwirek. Ja piję herbatę w ulubionej filiżance. Związek idealny.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy